about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

ششمین دوره نمایشگاه و کنفرانس بین‌المللی شهر هوشمند و هوش مصنوعی ایران از ۱۲ تا ۱۵ آبان ماه ۱۴۰۴ برگزار می شود.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛  به نقل از سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان تهران، ششمین دوره نمایشگاه و کنفرانس بین‌المللی شهر هوشمند و هوش مصنوعی ایران از ۱۲ تا ۱۵ آبان ماه ۱۴۰۴ با حمایت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، صندوق نوآوری و شکوفایی و دیگر سازمان‌ها و انجمن‌های مرتبط برگزار خواهد شد. این رویداد به مناسبت روز جهانی شهرها و با حضور گسترده شهرداران و مدیران شهری سراسر کشور برگزار می‌شود.

نمایشگاه ششم با محوریت حوزه‌های متنوع ساختمان‌های هوشمند، دولت هوشمند، انرژی، حمل و نقل هوشمند، محیط زیست هوشمند، تجهیزات زیرساخت اطلاعات و مخابرات، سلامت، اقتصاد هوشمند، امنیت در شهرهای هوشمند و سایر زمینه‌های مرتبط با هوش مصنوعی برگزار می‌شود.

بر اساس تعاملات و توافقات صورت گرفته، ۵۰ متر مربع غرفه رایگان به سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور اختصاص یافته و امکان حضور نمایندگان استانی در این غرفه فراهم شده است. همچنین اعضای سازمان می‌توانند با ۱۵ درصد تخفیف ویژه در این نمایشگاه حضور یابند. علاقه‌مندان جهت حضور در این نمایشگاه می‌توانند با نصر کشور با شماره ۹۰۰۰۶۵۴۲ تماس بگیرند.

این نمایشگاه فرصتی برای تبادل دانش، معرفی نوآوری‌ها و توسعه شبکه همکاری میان مدیران شهری، متخصصان فناوری و فعالان حوزه هوش مصنوعی در سطح ملی و بین‌المللی خواهد بود.

Paragraphs
هوش

منبع:

تازه ترین ها
ایجاد
1405/08/02 - 15:32- هوش مصنوعي

ایجاد اختلالات جدید توسط باگ‌های کشف شده توسط هوش مصنوعی

کارشناسان سایبری اعلام کردند باگ‌هایی که توسط هوش مصنوعی کشف شده‌اند، ممکن است به‌زودی موجب اختلالات جدیدی شوند.

اینترنت
1405/08/02 - 15:18- آسیا

اینترنت کره شمالی مورد حمله سایبری DDoS قرار گرفت

شرکت نظارت بر شبکه اعلام کرد که اینترنت کره شمالی مورد حمله سایبری DDoS قرار گرفته است.

توسعه
1405/08/02 - 15:10- هوش مصنوعي

توسعه ابزار هوش مصنوعی پزشکی توسط مایکروسافت

مایکروسافت ابزار هوش مصنوعی‌ای توسعه داده است که می‌تواند؛ مانند یک پزشک، به‌صورت مرحله‌به‌مرحله تشخیص دهد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.