about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

گروه فناوری ضد تروریستی نگران است که عضویت ایلان ماسک در شرکت ایکس اعتبار آن را تهدید کند.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان، یک سازمان ضد تروریسم در صنعت فناوری نسبت به محتوای ارسال شده در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) توسط گروه مبارز فلسطینی حماس واکنش نشان داد و از اینکه ایلان ماسک عضو این سازمان است،ابزار نگرانی کرد.

اعضای مجمع جهانی اینترنت برای مقابله با تروریسم (GIFCT) معتقدند که اعتبار این گروه به دلیل عضویت رسانه اجتمای ایکس در هیئت مدیره آن تضعیف شده است.

اعضای مجمع جهانی اینترنت برای مقابله با تروریسم همچنین شامل رسانه های اجتماعی فیس بوک، یوتیوب و شرکت مایکروسافت است.

سخنگوی مجمع جهانی اینترنت گفت :

ایکس،اکنون ساده ترین پلتفرم رسانه اجتماعی برای یافتن ویدیوهای حماس است.

 سخنگوی جامعه امنیت تراست (CST)که یک موسسه خیریه می باشد و با افراط گرایی و یهودستیزی مبارزه می کند، گفت :

محققان جامعه امنیت تراست در عرض 10 دقیقه توانستند ویدئوهای تبلیغاتی گروه های حماس، حزب الله و جهاد اسلامی فلسطین را در شبکه اجتماعی ایکس پیدا کنند.

به گفته مجمع جهانی اینترنت ،ایلان ماسک به افراط گرایانی که فعالیت آن ها در فضای مجازی ممنوع است، اجازه داده است که در شبکه اجتماعی ایکس  فعالیت کنند و بخش بزرگی از تیم نظارت بر محتوای خود را برای تبدیل ایکس به یک پلتفرم «آزادی بیان» اخراج کرده است.

 مجمع جهانی اینترنت برای مقابله با تروریسم (GIFCT) در سال 2017 تحت فشار دولت های ایالات متحده و اروپا ایجاد شد. 

منبع:

تازه ترین ها
بازیابی
1403/12/06 - 23:25- جرم سایبری

بازیابی روزنامه بوفالو نیوز از حمله سایبری

در تاریخ ۳ فوریه، یک حمله سایبری بسیاری از سیستم‌هایی که برای تولید روزنامه بوفالو استفاده می‌شود را مختل کرد.

ارتباط
1403/12/06 - 23:22- جرم سایبری

ارتباط هک بایبیت با تأمین مالی تسلیحات کره شمالی

هک ۱.۵ میلیارد دلاری اخیر صرافی ارز دیجیتال بایبیت بار دیگر توجه‌ها را به فعالیت‌های مجرمانه سایبری کره شمالی جلب کرده است.

احتمال
1403/12/06 - 23:20- جرم سایبری

احتمال افشای اطلاعات خصوصی سلبریتی‌های بریتانیایی

برخی از بزرگ‌ترین ستارگان بریتانیا، از جمله اما تامپسون، هشدار دریافت کرده‌اند که اطلاعات خصوصی آن‌ها ممکن است به‌صورت آنلاین منتشر شود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.