about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

براساس تحقیقات جهانی جدید شرکت امنیتی مک‌آفی، استرالیایی‌ها به‌طور فزاینده‌ای نگران تأثیر دیپ‌فیک بر انتخابات هستند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ تحقیقات جهانی جدید از شرکت امنیتی مک‌آفی (McAfee) افزایش شدید نگرانی در مورد فناوری‌های هوش مصنوعی (AI) مانند دیپ‌فیک‌ها را نشان می‌دهد که بر سال عظیم انتخابات ۲۰۲۴ تأثیر منفی می‌گذارند.

براساس این تحقیق، که اوایل سال 2024 از 7000 نفر در سراسر جهان نظرسنجی شد، 43 درصد استرالیایی‌ها مداخله در انتخابات را به عنوان یک نگرانی کلیدی در مورد تأثیر فناوری مبتنی بر هوش مصنوعی ذکر کردند.

این افزایش 66 درصدی در یک دوره 12 ماهه است.

تایلر مک‌گی (Tyler McGee)، رئیس مک‌آفی در آسیا و اقیانوسیه، گفت :

«دیپ‌فیک می‌تواند توسط هر کسی در یک بعد از ظهر ساخته شود. ابزارهای ایجاد صدای شبیه‌سازی‌شده و ویدیوی دیپ‌فیک به‌راحتی در دسترس هستند و تنها چند ساعت طول می‌کشد تا مهارت پیدا کنند و فقط چند ثانیه طول می‌کشد تا شما را متقاعد کند که همه چیز واقعی است.»

این مشکل با سختی یافتن محتوای هوش مصنوعی مانند دیپ‌فیک تشدید می‌شود.

79 درصد از کاربران استرالیایی رسانه‌های اجتماعی که مورد بررسی قرار گرفتند، اعلام کردند که تشخیص محتوای هوش مصنوعی آنلاین برایشان مشکل است و حتی بدتر، فقط 25 درصد مطمئن هستند که می‌توانند تماس یک دوست یا خویشاوند را تأیید کنند.

در مورد تجربه واقعی محتوای دیپ‌فیک، 40 درصد از پاسخ‌دهندگان استرالیایی گفتند که حداقل برخی از این محتواها را دیده‌اند، در حالیکه 21 درصد گفتند که با کلاهبرداری عمیق‌فیک مواجه و 7 درصد در واقع قربانی یک کلاهبرداری شده‌اند.

از میان افرادی که با چنین کلاهبرداری‌هایی مواجه شده‌اند، 28 درصد اظهار داشتند که این نوعی کلاهبرداری صوتی با هوش مصنوعی است، در حالیکه 24 درصد دیگر گفتند که خودشان برای فریب کسی که می شناسند جعلی شده‌اند.

سلبریتی‌ها نیز هدف محبوبی هستند، به طوری که 65 درصد استرالیایی‌ها اعتراف کرده‌اند که با محتوای افراد مشهور جعلی مواجه شده‌اند و حتی متوجه نبوده‌اند.

مک‌گی توضیح داد :

«این سؤالات مهمی را در مورد صحت محتوا ایجاد می‌کند، به‌ویژه در سالی که بسیاری از انتخابات در حال برگزاری هستند، از جمله اینجا در استرالیا. دموکراسی امسال به لطف هوش مصنوعی در رأی‌گیری در کانون توجه است. تقریباً 2 میلیارد نفر در سال 2024، از جمله در 8 کشور از 10 کشور پرجمعیت جهان، به نوعی رأی خواهند داد.»

منبع:

تازه ترین ها
بازیابی
1403/12/06 - 23:25- جرم سایبری

بازیابی روزنامه بوفالو نیوز از حمله سایبری

در تاریخ ۳ فوریه، یک حمله سایبری بسیاری از سیستم‌هایی که برای تولید روزنامه بوفالو استفاده می‌شود را مختل کرد.

ارتباط
1403/12/06 - 23:22- جرم سایبری

ارتباط هک بایبیت با تأمین مالی تسلیحات کره شمالی

هک ۱.۵ میلیارد دلاری اخیر صرافی ارز دیجیتال بایبیت بار دیگر توجه‌ها را به فعالیت‌های مجرمانه سایبری کره شمالی جلب کرده است.

احتمال
1403/12/06 - 23:20- جرم سایبری

احتمال افشای اطلاعات خصوصی سلبریتی‌های بریتانیایی

برخی از بزرگ‌ترین ستارگان بریتانیا، از جمله اما تامپسون، هشدار دریافت کرده‌اند که اطلاعات خصوصی آن‌ها ممکن است به‌صورت آنلاین منتشر شود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.