نفوذ هکرها به شبکه کامپیوتری تأسیسات هستهای رژیم صهیونیستی
به گزارش کارگروه بینالملل سایبربان؛ یک گروه هکری مرتبط با محور مقاومت اعلام کرد که به عنوان اعتراض به جنگ و نسلکشی در غزه شبکه رایانهای یک تأسیسات هستهای حساس رژیم صهیونیستی را نقض کرده است.
هکرها عنوان کردند که هزاران سند از جمله فایلهای پیدیاف (PDF)، ایمیل و اسلایدهای پاورپوینت را از مرکز تحقیقات هستهای «Shimon Peres Negev» به سرقت بردهاند و منتشر کردهاند. این تأسیسات مخفی که یک راکتور هستهای مرتبط با برنامه تسلیحات هستهای ناشناخته اسرائیل را در خود جای داده، در طول تاریخ هدف موشکهای حماس بوده است.
این گروه هکری در پیامی در شبکههای اجتماعی عنوان کرد :
«از آنجایی که ما مانند نتانیاهو خونخوار و ارتش تروریستی او نیستیم، عملیات را به گونهای انجام دادیم که به غیرنظامیان آسیبی نرسد.»
علیرغم این بیانیه، در پیامی دیگر در شبکههای اجتماعی، هکرها ویدئوی یک انفجار هستهای را همراه با درخواست تخلیه شهر نزدیک دیمونا و شهر یروهام منتشر کردند و اظهار داشتند :
«قصد انفجار هستهای را نداریم، اما این عملیات خطرناک است و شاید هر اتفاقی بیفتد.»
بنابر ادعای کارشناسان، در حالیکه اسناد منتشر شده به طور بالقوه حاکی از آن است که هکرها توانستهاند یک شبکه فناوری اطلاعات متصل به این مرکز را به خطر بیاندازند، هیچ مدرکی وجود ندارد که آنها توانستهاند شبکه فناوری عملیاتی (OT) آن را نقض کنند. حتی ادعا کردند که تأسیسات هستهای دارای سیستمهای متعددی برای جلوگیری از حوادث خطرناک است.
گیل مسینگ (Gil Messing)، رئیس کارکنان شرکت امنیت سایبری اسرائیلی چک پوینت (Checkpoint)، گفت که شرکت او از فعالیتهای گروه انانیموس که با حسابهای توییتر و تلگرام خود در زمان شروع جنگ این رژیم علیه حماس در غزه تأسیس شده، آگاه بوده است.
چک پوینت عمدتاً اعلام کرده که هکرها حملات انجام شده توسط گروههای مختلف محور مقاومت را تکرار میکنند و مسینگ اظهار داشت که همه این گروهها ممکن است همان گروههایی باشند که تحت نامهای متفاوتی فعالیت میکنند.
وی مدعی شد :
«تاکنون برخی از این حملات ساختگی و برخی واقعی بودند، بنابراین در مورد این حمله خاص، گفتن واقعی بودن آن دشوار است.»
به گفته مسینگ، شرکتهای امنیت سایبری رژیم صهیونیستی از زمان آغاز جنگ غزه در اکتبر گذشته، هکرهای محور مقاومت را از نزدیک زیر نظر دارند.
وی افزود که حملات سایبری علیه اسرائیل و متحدانش از زمان آغاز جنگ بیامان بوده است. عوامل تهدید مواردی از جمله جمعآوری عظیم دادهها، نفوذ به سیستمهای کامپیوتری دولتی، هک کردن دوربینهای امنیتی اسرائیل، افزایش کمپینهای اطلاعات نادرست و هدف قرار دادن سیستمهای کنترل صنعتی را انجام دادهاند.
رئیس کارکنان شرکت امنیت سایبری چک پوینت ادامه داد که این شرکت اسناد منتشر شده توسط هکرها را تجزیه و تحلیل کرده است. او تأکید کرد :
«ما میتوانیم بگوییم که اطلاعات خیلی حساس نیستند و بیشتر در مورد ایمیلها، نامها، فروشندگانی هستند که با آنها کار میکنند؛ اما میتوانند برای حملات آینده مانند فیشینگ و موارد دیگر حساس باشند. این اسناد شواهدی نیست مبنی بر اینکه هکرها بر سیستمهای عملیاتی این مرکز کنترل داشته باشند.»