about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

هکرهای چینی یک حمله سایبری عظیم علیه شبکه‌های ارائه‌دهندگان اصلی پهنای باند ایالات متحده انجام داده‌اند و احتمالاً به اطلاعات سیستم‌هایی که دولت فدرال برای درخواست‌های شنود مخابراتی مجاز از دادگاه استفاده می‌کند، دسترسی یافته‌اند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، هکرهای چینی که به نام طوفان نمک یا سالت تایفون (Salt Typhoon) شناخته می‌شوند، ماه‌ها یا حتی بیشتر، به این حجم بزرگ از اطلاعات دسترسی داشته و به شبکه‌های شرکت‌های بزرگی مانند ورایزن (Verizon)، ای تی اند تی (AT&T)، شرکت فناوری لومن (Lumen Technologies) و سایر شرکت‌ها نفوذ کرده‌اند.

وال استریت ژورنال اظهار کرد:

سیستم‌های نظارتی که در این ماجرا دخیل هستند، برای همکاری با درخواست‌های داخلی مرتبط با تحقیقات جنایی و امنیت ملی استفاده می‌شوند. طبق قوانین فدرال، شرکت‌های مخابراتی و پهنای باند باید اجازه دهند مقامات، اطلاعات الکترونیکی را مطابق با حکم دادگاه رهگیری کنند. مشخص نشده است که آیا سیستم‌هایی که از نظارت اطلاعات خارجی حمایت می‌کنند نیز در این نفوذ آسیب‌پذیر بوده‌اند یا خیر.

قانون فدرال از ارائه‌دهندگان خدمات ارتباطی می‌خواهد تا با درخواست‌های شنود مخابراتی دولت در حوزه‌های امنیت ملی و اجرای قانون همکاری کنند.

نظارت اطلاعات خارجی، به ویژه، یکی از محرمانه‌ترین اطلاعاتی است که دولت جمع‌آوری می‌کند؛ شنودهای مخابراتی مربوط به تحقیقات حساس اف بی آی و دیگر آژانس‌های فدرال، معمولاً درگیر پرونده‌های جنایات سازمان‌یافته، کارتل‌های مواد مخدر بین‌المللی و تروریسم داخلی و خارجی هستند.

اغلب، این نوع نظارت‌ها شامل منابع اطلاعاتی محرمانه‌ای است که در عمق سازمان‌های جنایتکار نفوذ کرده‌اند.

گفته می‌شود این عملیات هک در هفته‌های اخیر کشف شده است.

این عملیات شامل جمع‌آوری گسترده‌ای از ترافیک اینترنت از ارائه‌دهندگان اصلی بود که به کسب‌وکارهای بزرگ و کوچک و میلیون‌ها آمریکایی خدمات می‌دهند.

همچنین ممکن است تعداد کمی از ارائه‌دهندگان خارج از ایالات متحده نیز درگیر این ماجرا بوده باشند.

بدیهی است که رژیم شی جین‌پینگ به این اطلاعات علاقه‌مند است، اما بیشترین تمرکز احتمالاً بر عملیات‌های اطلاعاتی و اجرای قانون ایالات متحده علیه عوامل چین خواهد بود.

همچنین، سفارت چین در واشنگتن به وال استریت ژورنال گفته که چین به‌طور قاطع با حملات سایبری و سرقت سایبری در همه اشکال مخالف است و با آن‌ها مبارزه می‌کند.

این گزارش از این نفوذ گسترده به‌عنوان "احتمالاً فاجعه‌بار" یاد می‌کند.

 

منبع:

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.