about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

حمله
1405/05/20 - 15:30- جنگ سایبری

حمله سایبری به زیرساخت آب مینه‌سوتا

بررسی قرائن نشان می‌دهد عامل حمله اسرائیل است و سناریوی ایران فاقد وجاهت منطقی است

دومین دوره مسابقات پهپادی المپیک فناوری ۲۰۲۵ با حضور تیم‌های دانشجویی در ۴ بخش پرواز هوشمند، شبیه‌سازی الگوریتم‌های پرواز، خلبانی FPV و نبرد پهپادی در منطقه بین‌المللی نوآوری ایران آغاز شد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ، این رقابت‌ها تلفیقی از مهارت‌های فنی، الگوریتم‌های هوشمند و خلاقیت فناورانه است. مسابقات پهپادی المپیک فناوری امسال در رشته‌های متنوع برگزار می‌شود و از خلبانی نمایشی تا طراحی الگوریتم‌های پرواز هوشمند را شامل می‌شود.

در بخش شبیه‌سازی الگوریتم‌های پرواز هوشمند، تیم‌های برساوش، آیرون فنیکس، امیرکبیر، سمیکالون، H۳، نوا و کنترلتیک با یکدیگر رقابت می‌کنند.

در بخش خلبانی FPV، تیم‌های ستاره پنهان پارس، MTC و فناوران پرواز به مصاف هم می‌روند. همچنین در بخش پرواز هوشمند (رویداد سپهر)، تیم‌های اوج ۱۱۰، تفتان، سورنا، ققنوس، Horizon، Aerobics، Quaternion، Skyline، Deuterium، ناهید، شهید هادی، شاهین، Horizon UAS، سیمرغ، نوآورین و شهید فخری‌زاده حضور دارند.

محمد رضوی‌فرد، دبیر مسابقات پهپادی، در تشریح جزئیات اعلام کرد که تیم‌ها در مرحله تمرین و آماده‌سازی هستند و تست‌های اولیه آغاز شده است. پس از پایان این مرحله، رقابت رسمی در هر چهار دسته آغاز خواهد شد.

وی افزود: در بخش پرواز هوشمند ۱۵ تیم، در بخش شبیه‌سازی ۵ تیم با ترکیب دو تا پنج نفر و در بخش‌های FPV و نبرد پهپادی شرکت‌کنندگان به صورت انفرادی رقابت می‌کنند. همچنین عموم علاقه‌مندان می‌توانند به عنوان بازدیدکننده یا شرکت‌کننده در مسابقات نبرد پهپادی ثبت‌نام کنند.

رضوی‌فرد همچنین از برگزاری نمایشگاه تخصصی پهپادها و کارگاه‌های آموزشی هم‌زمان با مسابقات خبر داد و توضیح داد: سه کارگاه آموزشی شامل شبیه‌سازی پرواز هوشمند، آموزش خلبانی و آموزش مونتاژ و آماده‌سازی پهپاد از امروز تا ۸ آبان برگزار می‌شود. کارگاه شبیه‌سازی هر روز به مدت شش ساعت و دو کارگاه دیگر یک روز در میان، هر کدام به مدت چهار ساعت برگزار خواهد شد.

وی با اشاره به بخش ویژه این دوره افزود: در کنار رقابت‌های فنی، رویداد هیجان‌انگیز جنگ پهپادی نیز برگزار می‌شود. در این رقابت، شرکت‌کنندگان با ۱۰ پهپاد کوچک به صورت دوبه‌دو وارد میدان می‌شوند و مهارت‌های پروازی و کنترلی خود را در یک قفس پرواز به نمایش می‌گذارند. این بخش یکی از جذاب‌ترین و پربیننده‌ترین رقابت‌های امسال خواهد بود.

رضوی‌فرد درباره ترکیب سنی شرکت‌کنندگان توضیح داد: اکثر شرکت‌کنندگان دانشجویان کارشناسی تا دکتری هستند، اما تیم‌هایی از شرکت‌های خصوصی نیز حضور دارند. رده سنی رقابت‌کنندگان بین ۱۸ تا ۳۲ سال است.

وی همچنین درباره زمان برگزاری مسابقات اعلام کرد: رقابت‌های امروز تا حدود ساعت ۵ بعدازظهر ادامه دارد، اما در صورت بروز شرایط جوی نامناسب مانند وزش باد شدید یا اختلالات ارتباطی، ممکن است برنامه‌ها با اندکی تأخیر برگزار شود.

منبع:

موضوع:

تازه ترین ها
اتهام
1405/07/18 - 20:53- تروریسم سایبری

اتهام کلاهبرداری الکترونیکی علیه متخصص امنیت سایبری اسرائیلی

دادگاهی در نیویورک یک متخصص امنیت سایبری اسرائیلی-آمریکایی را به کلاهبرداری الکترونیکی و استفاده از شرکت امنیت سایبری برای پرداخت باج به هکرها متهم کرد.

تغییر
1405/07/18 - 17:37- اروپا

تغییر شیوه حفاظت از داده‌ها توسط توسعه‌دهندگان مدل هوش مصنوعی

دفتر کمیسر اطلاعات بریتانیا اعلام کرد که ده توسعه‌دهنده مدل هوش مصنوعی تغییراتی را در شیوه‌های حفاظت از داده‌های خود اعمال کرده‌اند.

سهم
1405/07/18 - 16:53- تروریسم سایبری

سهم استارت‌آپ‌های امنیت سایبری رژیم صهیونیستی از جذب سرمایه جهانی

بنابر ادعای کارشناسان، با جذب تقریباً نیمی از کل سرمایه جهانی توسط استارت‌آپ‌های اسرائیلی، بودجه سایبری به بالاترین حد خود در 4 سال گذشته رسید.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.