about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

رهبر یک کمیته نظارتی روز سه شنبه به خبرنگاران گفت که جامعه اطلاعاتی ایالات متحده، فعالیت زیادی در ارتباط با مداخله روسیه در انتخابات عمومی بریتانیا را نادیده گرفته است.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، مارک وارنر، رئیس کمیته اطلاعات سنا، بیان کرد که او انتخابات بریتانیا را "تحت نظارت دقیق" داشته است و او آن را "آزمون بزرگ بعدی در بازی" از نظر یکپارچگی دموکراتیک توصیف کرد.

وارنر اظهار کرد:

روسیه از این واقعیت خوشش نمی‌آید که بریتانیا به اندازه آنها در دفاع از اوکراین استوار بوده است.

رأی دهندگان در سراسر بریتانیا در 4 ژوئیه برای انتخاب 650 نماینده پارلمان که در مجلس عوام حضور دارند، به مراکز رأی گیری خواهند رفت.

اکثر نظرسنجی ها، برد را برای حزب مخالف کارگر پیش بینی می کنند که متعهد شده است به حمایت از اوکراین ادامه دهد.

وارنر هشدار داد که کرملین متعهد به تضعیف دموکراسی ها در سطح جهان از طریق نیابت های خود است.

او افزود:

به احتمال زیاد، همانطور که در گذشته دیدیم، هر چه به انتخابات نزدیکتر می شویم، این فعالیت به طرز چشمگیری افزایش می یابد.

سال گذشته دولت بریتانیا سفیر روسیه را به دلیل فعالیت یک گروه هکری که به عنوان مسئول مرکز 18 سرویس امنیت فدرال روسیه معرفی می شد، احضار کرد.

این گروه متهم شده بود که پشت یک کمپین «پایدار اما ناموفق» از عملیات هک و افشای اطلاعات طراحی شده برای تضعیف نهادهای دموکراتیک بوده و در نتیجه تحریم هایی نیز علیه دو مرد مرتبط با کمپین وضع شد.

در جریان انتخابات سراسری بریتانیا در سال 2019، جرمی کوربین، رهبر وقت اپوزیسیون، اسناد تجاری دزدیده شده از صندوق پست شخصی یک وزیر بریتانیا توسط هکرهای روسی را افشا کرد.

حزب کارگر متعاقباً مداخله روسیه را محکوم کرد، اگرچه کوربین که از آن زمان به حالت تعلیق درآمده است، ارتباط خود را با آنها رد کرد.

دولت روسیه اتهام تلاش برای مداخله در انتخابات بریتانیا و همچنین ایالات متحده و فرانسه را رد کرده است.
 

منبع:

تازه ترین ها
بازیابی
1403/12/06 - 23:25- جرم سایبری

بازیابی روزنامه بوفالو نیوز از حمله سایبری

در تاریخ ۳ فوریه، یک حمله سایبری بسیاری از سیستم‌هایی که برای تولید روزنامه بوفالو استفاده می‌شود را مختل کرد.

ارتباط
1403/12/06 - 23:22- جرم سایبری

ارتباط هک بایبیت با تأمین مالی تسلیحات کره شمالی

هک ۱.۵ میلیارد دلاری اخیر صرافی ارز دیجیتال بایبیت بار دیگر توجه‌ها را به فعالیت‌های مجرمانه سایبری کره شمالی جلب کرده است.

احتمال
1403/12/06 - 23:20- جرم سایبری

احتمال افشای اطلاعات خصوصی سلبریتی‌های بریتانیایی

برخی از بزرگ‌ترین ستارگان بریتانیا، از جمله اما تامپسون، هشدار دریافت کرده‌اند که اطلاعات خصوصی آن‌ها ممکن است به‌صورت آنلاین منتشر شود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.