about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

اتحادیه بین‌المجالس، دوازدهمین کنفرانس جهانی نمایندگان جوان پارلمان‌ها را در سمرقندِ ازبکستان برگزار کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان، اتحادیه بین‌المجالس (IPU) دوازدهمین کنفرانس جهانی نمایندگان جوان پارلمان را در سمرقندِ ازبکستان برگزار کرد؛ کنفرانسی که بر نقش حیاتی نمایندگان جوان در احیای حقوق، عدالت و کرامت برای همگان در شرایط پرتلاطم کنونی متمرکز بود.

 در این گردهمایی، حدود ۱۰۰ نماینده جوان پارلمان از ۵۰ کشور با میانگین سنی ۳۵ سال شرکت داشتند که ۴۷ درصد آنان را زنان تشکیل می‌دادند.

سند نهایی این نشست بر ضرورت بهره‌گیری از نوآوری‌های دیجیتال برای گسترش حقوق و فرصت‌های جوانان و نه تضعیف آن‌ها تأکید می‌ورزد. در بخش مربوط به حقوق دیجیتال، این سند خواستار تضمین دسترسی به فناوری‌های دیجیتال، از جمله هوش مصنوعی (AI) و استقرار حکمرانیِ مبتنی بر حقوق بشر و رویکردی انسانی برای آن‌ها همراه با نظارت پارلمانی بر توسعه و استفاده مسئولانه از این فناوری‌ها و همچنین تقویت سازوکارهای حفاظت از حریم خصوصی داده‌ها، امنیت سایبری و ایمنی آنلاین و نیز قانون‌گذاری برای پلتفرم‌های فناوری شده است.

بر اساس برآورد اخیر اتحادیه بین‌المجالس (IPU)، نیمی از جمعیت جهان زیر ۳۰ سال سن دارند، بااین‌حال تنها ۲.۸ درصد از نمایندگان پارلمان در سراسر جهان نماینده این گروه سنی هستند. افزون بر این، طبق آمار سازمان ملل متحد، ۱.۲ میلیارد جوان در رده سنی ۱۵ تا ۲۴ سال وجود دارند که ۱۶ درصد از جمعیت جهان را تشکیل می‌دهند. پیش‌بینی می‌شود که تا سال ۲۰۳۰، شمار جوانان با رشدی ۷ درصدی به نزدیک ۱.۳ میلیارد نفر برسد.

ازآنجاکه نمایندگان پارلمان، مردم حوزه انتخابیه خود را نمایندگی می‌کنند، ترویج و صیانت از حقوق تک‌تک افراد به‌ویژه زنان و همچنین بحث پیرامون مسائل نوظهوری همچون ایمنی در فضای آنلاین، همگام با تلاش برای تحقق کار شایسته و رشد اقتصادی، امری ضروری است.

منبع:

تازه ترین ها
ارسال
1405/06/22 - 14:34- آمریکا

ارسال اخطاریه به یوتیوب توسط دفتر دادستانی کل اتحادیه برزیل

دفتر دادستانی کل اتحادیه برزیل با ارسال اخطاریه به یوتیوب، خواستار حذف ویدیوهای آواتار هوش مصنوعی شد.

نفوذ
1405/06/22 - 13:50- جنگ سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

میزبانی
1405/06/22 - 13:45- آسیا

میزبانی سمرقند از نمایندگان جوان پارلمان‌ها در نشست اتحادیه بین‌المجالس

اتحادیه بین‌المجالس، دوازدهمین کنفرانس جهانی نمایندگان جوان پارلمان‌ها را در سمرقندِ ازبکستان برگزار کرد.