about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

مایکروسافت روسیه را متهم به تشدید عملیات‌های اطلاعات نادرست و انتشار ویدئوهای جعلی علیه کمپین هریس کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ دولت آمریکا اوایل ماه جاری، خبرگزاری دولتی روسیه آرتی (RT) را به تلاش برای تأثیرگذاری بر انتخابات ریاست جمهوری در نوامبر متهم و تحریم‌هایی را علیه سردبیران ارشد آن اعمال کرد.

پس از این ماجرا، اکنون مایکروسافت در گزارشی ادعا کرد که از اواخر ماه اوت امسال، یک گروه نفوذ همسو با کرملین به نام «Storm-1516» دو ویدیوی جعلی برای بی‌اعتبار کردن کمپین هریس و همکارش تیم والز (Tim Walz) تولید کرد. هر 2 ویدیو میلیون‌ها بازدید به دست آوردند.

یکی از ویدیوها نشان می‌دهد که گروهی از طرفداران هریس به یک شرکت‌کننده فرضی در گردهمایی ترامپ حمله می‌کنند، در حالیکه ویدیوی دوم عاملی را نشان می‌دهد که ادعاهای ساختگی مبنی بر اینکه هریس دختری را در سال 2011 فلج کرده را نشان می‌دهد.

در این گزارش آمده است که ویدیوی دوم از طریق وب‌سایتی که خود را به عنوان یک رسانه محلی سانفرانسیسکو معرفی می‌کند، منتشر شده است.

گروه دوم روسی موسوم به طوفان-1679، متهم شدند که تمرکز خود را از بازی‌های المپیک 2024 پاریس معطوف کرده و در حال حاضر ویدیوهای نادرستی منتشر می‌کند تا هریس را بی اعتبار کند.

کلینت واتس (Clint Watts)، مدیر کل مرکز تحلیل تهدیدات مایکروسافت، ادعا کرد :

«تغییر تمرکز بر کمپین هریس-والز نشان دهنده یک حرکت استراتژیک توسط هکرهای روسی با هدف سوءاستفاده از هر گونه آسیب‌پذیری در نامزدها است. با نزدیک‌تر شدن به انتخابات، باید از عوامل روسی انتظار داشته باشیم که به استفاده از پروکسی‌های سایبری و گروه‌های هکری برای تقویت پیام‌های خود از طریق وب‌سایت‌های رسانه‌ای و کانال‌های اجتماعی با هدف انتشار محتوای سیاسی تفرقه‌انگیز، ویدئوهای صحنه‌سازی شده و تبلیغات تقویت‌شده هوش مصنوعی ادامه دهند.»

گزارش مایکروسافت یک روز قبل از جلسه استماع کمیته اطلاعات سنا درباره تهدیدات خارجی برای انتخابات آینده منتشر شد.

غول فناوری مِتا نیز اعلام کرد که رسانه‌های دولتی روسیه را از برنامه‌های خود در سراسر جهان به دلیل فعالیت های مداخله خارجی ممنوع کرده است.

این ممنوعیت پس از آن صورت گرفت که ایالات متحده شرکت آرتی و کارمندان این رسانه دولتی را به انتقال 10 میلیون دلار از طریق نهادهای پوسته برای تأمین مالی مخفیانه کمپین‌های نفوذ در کانال‌های رسانه‌های اجتماعی از جمله تیک‌تاک، اینستاگرام، X و یوتیوب متهم کرد.

اوایل سال جاری، وزارت دادگستری ایالات متحده اعلام کرد که این کشور یک کمپین اطلاعات نادرست روسیه را شامل یک مزرعه ربات مجهز به هوش مصنوعی مورداستفاده برای ایجاد پروفایل‌های جعلی در پلتفرم رسانه اجتماعی X، مختل کرده است.

این کمپین با هدف ایجاد اختلاف در ایالات متحده توسط سردبیر ارشد آرتی، کرملین و با کمک یک افسر سرویس امنیتی «FSB» روسیه توسعه یافته است.

مقامات آمریکایی همچنین نسبت به تلاش‌های دیگر قدرت‌های خارجی از جمله ایران برای مداخله در انتخابات نوامبر هشدار دادند.

مایکروسافت ماه گذشته در گزارش جداگانه‌ای ادعا کرد که ایران با استفاده از سایت‌های خبری جعلی، هک و حملات سایبری تلاش‌های خود را برای تأثیرگذاری بر انتخابات آمریکا افزایش می‌دهد.
 

منبع:

تازه ترین ها
بازیابی
1403/12/06 - 23:25- جرم سایبری

بازیابی روزنامه بوفالو نیوز از حمله سایبری

در تاریخ ۳ فوریه، یک حمله سایبری بسیاری از سیستم‌هایی که برای تولید روزنامه بوفالو استفاده می‌شود را مختل کرد.

ارتباط
1403/12/06 - 23:22- جرم سایبری

ارتباط هک بایبیت با تأمین مالی تسلیحات کره شمالی

هک ۱.۵ میلیارد دلاری اخیر صرافی ارز دیجیتال بایبیت بار دیگر توجه‌ها را به فعالیت‌های مجرمانه سایبری کره شمالی جلب کرده است.

احتمال
1403/12/06 - 23:20- جرم سایبری

احتمال افشای اطلاعات خصوصی سلبریتی‌های بریتانیایی

برخی از بزرگ‌ترین ستارگان بریتانیا، از جمله اما تامپسون، هشدار دریافت کرده‌اند که اطلاعات خصوصی آن‌ها ممکن است به‌صورت آنلاین منتشر شود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.