about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

حمله
1405/05/20 - 15:30- جنگ سایبری

حمله سایبری به زیرساخت آب مینه‌سوتا

بررسی قرائن نشان می‌دهد عامل حمله اسرائیل است و سناریوی ایران فاقد وجاهت منطقی است

آژانس سایبری ایالات متحده ادعا کرد که هکرهای روسی از دسترسی مایکروسافت برای سرقت ایمیل‌های دولتی استفاده کرده‌اند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ آژانس امنیت سایبری و امنیت زیرساخت ایالات متحده (CISA) ادعا کرد که هکرهای تحت حمایت دولت روسیه از دسترسی خود به مایکروسافت (MSFT.O) استفاده کرده‌اند و درنتیجه یک تب جدید سیستم ایمیل برای سرقت مکاتبات بین مقامات و غول فناوری و یک دستورالعمل اضطراری، برگه جدیدی توسط ایالات متحده باز می‌شود.

در دستورالعمل مورخ 2 آوریل، سیسا هشدار داد که هکرها از جزئیات احراز هویت به اشتراک گذاشته شده از طریق ایمیل برای نفوذ به سیستم‌های مشتریان مایکروسافت، از جمله سیستم‌های تعداد نامشخصی از سازمان‌های دولتی، سوءاستفاده می‌کنند.

این هشدار مبنی بر اینکه سازمان‌های دولتی با استفاده از ایمیل‌های دزدیده شده مایکروسافت مورد هدف قرار می‌گیرند، پس از اعلام این شرکت در ماه مارس امسال مبنی بر اینکه هنوز با متجاوزان مبارزه می‌کند، آن‌ها را «Midnight Blizzard» معرفی کرد.

این موضوع که زنگ خطر را در سراسر صنعت امنیت سایبری به صدا درآورد، هفته گذشته با گزارشی از هیئت بررسی امنیت سایبری ایالات متحده دنبال شد که در آن گفته شد که یک هک جداگانه، ظاهراً مرتبط با چین، قابل پیشگیری بوده و این شرکت را به دلیل نقص در امنیت سایبری و عدم شفافیت عمدی مقصر دانسته است.

سیسا از ذکر نام آژانس‌هایی که ممکن است تحت تأثیر قرار گرفته باشند خودداری کرد. مایکروسافت در ایمیلی گفت که با مشتریان خود همکاری، به آنها کمک و یک دستورالعمل اضطراری با هدف ارائه راهنمایی به سازمان‌های دولتی ارائه می‌کند.

سفارت روسیه در واشنگتن، که در گذشته کمپین‌های هکری را تکذیب کرده بود، هنوز در این خصوص اظهارنظری نکرده است.

آژانس امنیت سایبری و امنیت زیرساخت ایالات متحده هشدار داد که هکرها ممکن است گروه‌های غیردولتی را نیز تعقیب کرده باشند.

سیسا گفت :

«سایر سازمان‌ها نیز ممکن است تحت تأثیر نفوذ ایمیل شرکتی مایکروسافت قرار گرفته باشند و مشتریان باید برای جزئیات بیشتر با مایکروسافت تماس بگیرند.»

منبع:

تازه ترین ها
حضور
1405/07/14 - 10:11- اروپا

حضور دو ساله هکرهای بلاروس در شبکه مراقبت‌های بهداشتی روسیه

محققان اعلام کردند که هکرهای بلاروسی دو سال را در شبکه مراقبت‌های بهداشتی روسیه سپری کردند و احتمالاً به داده‌های پزشکی دست یافتند.

افشای
1405/07/14 - 09:55- جرم سایبری

افشای نفوذ سایبری به کارمندان و کاربران شرکت ژاپنی نیکی

غول رسانه‌ای ژاپنی نیکی از دو حادثه سایبری علیه کارمندان و کاربران خود پرده برداشت.

احتمال
1405/07/13 - 17:38- اروپا

احتمال سوءاستفاده گوگل از موقعیت خود در لهستان

نهاد نظارتی لهستان احتمال می‌دهد که گوگل در مذاکرات مربوط به پرداخت به ناشران، از موقعیت مسلط خود سوءاستفاده کرده است.