متحد شدن گروههای هکری برای انجام حملات سایبری علیه رژیم صهیونیستی
به گزارش کارگروه بینالملل سایبربان؛ با ادامه جنگ میان رژیم صهیونیستی و حماس، جنگ سایبری چرخشهای بسیاری داشته است، زیرا بسیاری از گروههای هکری با حماس همسو شدهاند. این هکرها گروههای باجافزاری هستند که با شور ایدئولوژیک هدایت میشوند و حملات سایبری هماهنگ شده علیه رژیم صهیونیستی را آغاز میکنند.
یک پیشرفت قابل توجه در این عرصه، آخرین همکاری بین چندین گروه هکری بود. این گروهها با یکدیگر متحد و توسط گروه هکری تیم آیروکس (IRoX-Elite) سازماندهی شده بودند. همکاری آنها از رزمندگان سایبری مسلمان ترغیب شد تا در راهاندازی حملات سایبری علیه اسرائیل به نیروهای خود بپیوندند.
افزایش حملات سایبری علیه اسرائیل
به گفته کارشناسان، هکرها در کمپین خود با هم متحد شدند تا به اسرائیل حمله کنند. هکرهای نخبه تیم آیروکس با افتخار اعلام کردند که همه رزمندگان سایبری مسلمان از طریق سازمان «Rise Of The Leaders» متحد شدند تا حملات سایبری را علیه رژیم صهیونیستی انجام دهند. این گروه هکری در کانال خود اعلام کرد :
«ما از همه گروههای هکری مسلمان میخواهیم که با ما متحد شوند و در این حمله سایبری شرکت کنند.»
تیم آیروکس در ادامه حمایت خود را از مردم فلسطین و مبارزه با اسرائیل به اشتراک گذاشت. آنها خطاب به مردم فلسطین نوشتند :
«بدانید که شما در این مبارزه تنها نیستید. ما در کنار شما هستیم و با هم به مبارزه علیه ظلم و ستم ادامه خواهیم داد. قوی و مقاوم بمانید. جهان نظارهگر است و فریاد آزادی شما شنیده خواهد شد.»
سال گذشته در بحبوحه تشدید تنشها بین اسرائیل و حماس، فعالیتهای گروههای هکری افزایش یافتند. گروههای هکری مانند تیم آیروکس و «StarsX Team» وفاداری خود را به فلسطین اعلام و کشورهای حامی رژیم صهیونیستی را به عنوان اهداف اصلی حملات سایبری معرفی کردند.
کشورهای هدف شامل هند، ایالات متحده، فرانسه، بریتانیا و استرالیا، به دلیل حمایت از اسرائیل در طول درگیری، خود را در وضعیت سختی قرار دادند.
در یک حرکت راهبردی، تیم آیروکس به طور موقت عملیاتهای خود را تغییر مسیر داد و حملات به برزیل، کانادا، لهستان و اسپانیا را متوقف کرد. با این حال، یورش سایبری آنها علیه سایر کشورهای همسو با رژیم صهیونیستی بیوقفه ادامه یافت و نشان از تشدید حساب شده در جنگ دیجیتالی داشت.
کارشناسان معتقدند که پیدایش این درگیری سایبری را میتوان به جنگ حماس و اسرائیل نسبت داد، جایی که میدانهای نبرد سنتی به حوزه دیجیتال گسترش یافت. گروههای هکری که از پلتفرمهای رسانههای اجتماعی مانند X (توئیتر سابق) و تلگرام استفاده میکنند، از نفوذهای سایبری موفق خود میبالیدند.
تیم StarsX، به ویژه، فرانسه و ایالات متحده را در کنار رژیم صهیونیستی به عنوان اهداف اصلی برای یک سری حملات سایبری معرفی کرد. پیام آنها با دعوت به صلح و عدالت طنینانداز شد و در عین حال کشورهای حامی اسرائیل را به دلیل نقض حقوق بشر علیه فلسطینیان محکوم کرد.
این همگرایی تنشهای ژئوپلیتیکی و جنگ دیجیتال ماهیت درهم تنیده درگیریهای فیزیکی و سایبری را برجسته کرد. هکرها انگیزههای مختلفی از شور ایدئولوژیک تا اهداف راهبردی دارند.
با ادامه درگیری، محققان براین باورند که برخی گروههای هکری از این هرج و مرج برای پیشبرد اهداف خود استفاده کردند. اما اقدامات آنها فقط بر اینترنت تأثیر نمیگذارد و آنها مقابله با یک وضعیت پیچیده را حتی سختتر میکنند.