about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

متا اعلام کرد مانوس، استارت آپ هوش مصنوعی چینی را می خرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان , به نقل از رویترز، این اقدام در حالی انجام می‌شود که غول فناوری آمریکایی سعی دارد تلاش‌هایش برای یکپارچه سازی هوش مصنوعی پیشرفته در سراسر پلتفرم هایش را تسریع کند.

شرایط مالی این معامله با مأنوس هنوز فاش نشده اما به گفته یک منبع آگاه، ارزش این معامله برای مأنوس که مقر آن در سنگاپور قرار دارد، بین دو تا سه میلیارد دلار است. مأنوس که پیش از این «دیپ سیک آینده» چین لقب گرفته بود، پس از آنکه سال گذشته مدعی شد نخستین عامل هوش مصنوعی عمومی جهان را ساخته که قادر به تصمیم گیری و انجام فعالیت‌ها به طور خودکار و با دستورات کمتری نسبت به چت بات های هوش مصنوعی است، مشهور شد.

دولت چین از آن زمان تاکنون به این شرکت که مدعی است عملکرد عامل‌های هوش مصنوعی آن از عامل‌های دیپ ریسرچ شرکت اوپن ای آی بهتر است، علاقه نشان داده است. این شرکت همچنین برای توسعه مدل‌های هوش مصنوعی علی بابا همکاری استراتژیکی با این شرکت دارد.

متا تصمیم دارد سرویس‌های مأنوس را راهبری کند و بفروشد و آنها را در محصولات تجاری و مصرفی خود از جمله متا ای آی یکپارچه کند.

شرکت‌های بزرگی مانند متا مشغول افزایش سرمایه گذاری خود در هوش مصنوعی از طریق خرید استراتژیک شرکت‌ها و استخدام نیروهای مستعد هستند.

منبع:

موضوع:

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.