about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

اپل باگی را که باعث می‌شد تصاویر حذف شده به گالری آیفون برگردند، برطرف کرد.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان ؛ اپل آپدیت iOS 17.5.1 را برای آیفون منتشر کرد. این به‌روزرسانی کوچک، باگ ترسناکی را برطرف می‌کند که باعث می‌شد عکس‌هایی که قبلاً حذف شده بودند به‌طور مرموزی دوباره در گالری عکس کاربران ظاهر شوند.

هفته‌ی گذشته، برخی از کاربران آیفون که از iOS 17.5 استفاده می‌کردند، متوجه شدند که برخی از عکس‌هایی که قبلاً حذف کرده بودند، به گالری عکس‌های گوشی بازگشته است. این مشکل به طور واضح ارتباطی به سرویس iCloud نداشت، زیرا برخی از کاربران تحت تاثیرِ این باگ هرگز از این سرویس برای همگام‌سازی عکس‌های خود استفاده نکرده بودند.

طبق توضیحات آپدیت iOS 17.5.1، این به‌روزرسانی مشکل فضای ذخیره‌سازی آیفون‌ها را حل و از نمایش مجدد عکس‌های حذف‌شده، جلوگیری می‌کند.

هنگامی که کاربر آیفون عکسی را حذف می‌کند، آن عکس لزوماً از فضای ذخیره‌سازی پاک نمی‌شود، مگر این‌که فضای ذخیره‌سازی کاملا پر باشد. در عوض، سیستم آن را از دسترس کاربر پنهان می‌کند و در حالت غیرقابل خواندن قرار می‌دهد.

ظاهرا باگ iOS 17.5 پیوندهای شکسته‌شده‌ی بین دیتابیسِ غیرقابل دسترس عکس‌های حذ‌ف‌شده و گالری عکس کاربر را دوباره برقرار می‌کرد و همین باعث شده بود تا عکس‌های حذف‌شده‌ی قبلی دوباره قابل مشاهده شوند.

منبع:

تازه ترین ها
توافق‌نامه
1405/06/02 - 22:18- اقیانوسیه

توافق‌نامه کمیسر امنیت الکترونیکی استرالیا با روبلاکس

کمیسر امنیت الکترونیکی استرالیا توافق‌نامه‌ای با روبلاکس منعقد کرد تا اقدامات ایمنی را باهدف محافظت از کودکان اجرا کند.

اتهام
1405/06/02 - 21:18- آسیا

اتهام ۹ نفر به دلیل قاچاق تراشه به چین

تایوان ۹ نفر را به اتهام صادرات غیرقانونی سرورهای هوش مصنوعی حاوی تراشه‌های انویدیا به چین متهم کرد.

بررسی
1405/06/02 - 20:38- هوش مصنوعي

بررسی زیرساخت ابری مستقل توسط پاکستان

پاکستان در حال بررسی زیرساخت ابری مستقل برای پشتیبانی از تبادل امن داده‌های دولتی، ابزارهای هوش مصنوعی و خدمات تجارت دیجیتال است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.