about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

مقامات سریلانکا و سنگاپور برای مشارکت در حوزه دیجیتال و هوش مصنوعی با یکدیگر دیدار کردند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ در ماه ژوئیه سال جاری، کمیسیونر عالی سریلانکا سنارات دیسانایاکه (Senarath Dissanayake) با ژوزفین تئو (Josephine Teo)، وزیر ارتباطات و اطلاعات سنگاپور، برای بحث در مورد علایق مشترک در نوآوری دیجیتال، از جمله پیشرفت در هوش مصنوعی (AI) دیدار کردند. این نشست که در سنگاپور برگزار شد، همچنین فرصت‌های مشترک بالقوه در زیرساخت‌های عمومی دیجیتال و امنیت سایبری را پوشش داد.

دیسانایاکه مروری بر بازدید اخیر هیئت فین‌تک از سریلانکا با هدف کاوش در مشارکت در زیرساخت‌های عمومی دیجیتال ارائه کرد. وی همچنین به بازدید آتی باشگاه مطبوعات سنگاپور از سریلانکا اشاره کرد. این مقام سریلانکایی ضمن تقدیر از حمایت‌های هوش مصنوعی سنگاپور، بر اهمیت افزایش همکاری در ارتباطات و فناوری بین 2 کشور تأکید کرد.

در طول گفتگوها، دیسانایاکه ابتکارات امنیت سایبری منطقه‌ای سنگاپور از طریق مرکز عالی امنیت سایبری آسه‌آن-سنگاپور (ASCCE) را برجسته و از این مرکز درخواست کمک فنی برای سریلانکا کرد. تئو نیز این درخواست را پذیرفت و پیشنهاد کرد که همکاری بالقوه با آژانس سایبری سنگاپور (CSA) و «Infocom»، سازمان توسعه رسانه (IMDA)، برای حمایت از امنیت سایبری و تلاش‌های تحول دیجیتال سریلانکا، از جمله طرح‌های ظرفیت‌سازی، بررسی شود.

در این نشست یلینگ چئونگ (Yiling Cheong)، از بخش امور بین الملل وزارت ارتباطات و اطلاعات (MCI) و احمد رازی (Ahamed Razee)، وزیر و رئیس کمیسیون عالی سریلانکا، حضور داشتند.

منبع:

تازه ترین ها
دریافت
1405/06/14 - 12:49- هوش مصنوعي

دریافت وام ۲۹.۶ میلیارددلاری بایت‌دنس از ۳۰ بانک

شرکت بایت‌دنس در تلاش برای توسعه هوش مصنوعی، وام ۲۹.۶ میلیارددلاری دریافت کرد.

وزارت
1405/06/14 - 12:28- آمریکا

وزارت دادگستری آمریکا: آموزش هوش مصنوعی با آثار دارای حق نشر منصفانه است

وزارت دادگستری ایالات متحده به دادگاه فدرال اعلام کرد که آموزش هوش مصنوعی با آثار دارای حق نشر، استفاده منصفانه است.

بررسی
1405/06/14 - 11:56- اروپا

بررسی عوارض ضد دامپینگ بر واردات فلز سیلیکون از چین توسط کمیسیون اروپا

کمیسیون اروپا بررسی موقت عوارض ضد دامپینگ بر واردات فلز سیلیکون از چین را آغاز کرد.