مشارکت شرکتهای بینالمللی برای مقابله با تهدیدات سایبری در امارات
به گزارش کارگروه بینالملل سایبربان؛ کارشناسان معتقدند که مشارکت بین آکادمی «DIFC» و اتحادیه جهانی سایبری (GCA) گام مهمی در تقویت اقدامات امنیت سایبری در سراسر بخش تجارت کوچک امارات متحده عربی است. این همکاری با هدف ارائه ابزارها و استراتژیهای لازم برای کاهش خطرات سایبری، نگرانی فزاینده در مورد تهدیدات سایبری در منطقه را برجسته میکند. با بیش از 71 میلیون حمله سایبری که فقط در 3 ماهه اول سال 2023 مهار شده، نمیتوان فوریت برای مکانیسمهای مؤثر دفاع سایبری را نادیده گرفت.
تهدیدات سایبری در امارات
امارات متحده عربی در میان افزایش چشمانداز تهدید دیجیتال، شاهد افزایش قابلتوجهی در تلاشهای حمله سایبری بوده است. مؤسسه خاورمیانه از بازدارندگی خیره کننده بیش از 71 میلیون حمله سایبری که این کشور را هدف قرار داده، تنها در 3 ماهه اول سال 2023 گزارش میدهد. این رقم هشدار دهنده بر نیاز اساسی به اقدامات امنیتی سایبری تقویت شده، به ویژه در مرکز مالی بینالمللی دبی (DIFC)، مرکزی با بیش از 5500 شرکت ثبت شده فعال و 41500 متخصص، تأکید میکند. مشارکت بین مرکز مالی بینالمللی دبی و اتحادیه جهانی سایبری به عنوان پاسخی به موقع به این چالشها ظاهر شده و هدف آن حفاظت از ستون فقرات اقتصادی منطقه و کسب و کارهای کوچک امارات است.
توانمندسازی مشاغل کوچک در امارات
همکاری بین مرکز مالی بینالمللی دبی و اتحادیه جهانی سایبری بر توانمندسازی جامعه مشاغل کوچک در امارات متمرکز است. این طرح ابتکاری با فراهم کردن دسترسی به جعبه ابزار امنیت سایبری اتحادیه جهانی سایبری برای مشاغل کوچک، تحت حمایت مسترکارت (Mastercard)، به دنبال تجهیز کارآفرینان و صاحبان مشاغل کوچک به دانش و ابزارهایی برای محافظت از حضور آنلاین آنها است. هدف این رویکرد پیشگیرانه نه تنها کاهش خطر حملات سایبری، بلکه تقویت فرهنگ انعطافپذیری سایبری در میان اکوسیستم کارآفرینی در حال رشد منطقه است. کریستین کونز (Christian Kunz)، از مرکز مالی بینالمللی دبی و برایان کیت (Brian Cute) از اتحادیه جهانی سایبری هر 2 تعهد خود را برای ساختن یک آینده دیجیتال امن از طریق این مشارکت ابراز کردهاند.
منظره دیجیتال امن
دیدگاه مشترک مرکز مالی بینالمللی دبی و اتحادیه جهانی سایبری برای یک چشمانداز دیجیتال امن بر اهمیت امنیت سایبری در عصر دیجیتال امروزی تأکید دارد. کارشناسان معتقدند که با تجهیز حرفهایها به مهارتهای امنیت سایبری پیشرفته و تقویت جامعهای آماده برای دفاع در برابر تهدیدات دیجیتال، هدف این مشارکت ایجاد یک محیط آنلاین امنتر برای عملیاتهای تجاری است. تمرکز بر کاهش خطر باجافزارها و سایر حملات سایبری از طریق راهبردهای عملی و اقدامات بهداشت سایبری برای پایداری و رشد کسب و کارهای کوچک در امارات بسیار مهم است.
به گفته محققان، تأثیر این مشارکت بر امنیت دیجیتال کسب و کارهای کوچک در امارات متحده عربی میتواند عمیق باشد. مرکز مالی بینالمللی دبی و اتحادیه جهانی سایبری با پرداختن به چالشهای امنیت سایبری و ارائه منابع ملموس برای دفاع، استاندارد جدیدی را برای انعطافپذیری سایبری تعیین میکنند. این مشارکت نه تنها اهمیت حیاتی امنیت سایبری در عصر دیجیتال را برجسته میکند، بلکه قدرت همکاری در غلبه بر چالشهای پیچیده را نیز به نمایش میگذارد. از آنجایی که کسبوکارهای کوچک به دنبال کردن پیچیدگیهای دنیای آنلاین ادامه میدهند، پشتیبانی و منابع ارائه شده توسط طرحهایی مانند اینها برای تضمین رشد و امنیت آنها در سالهای آینده ارزشمند خواهد بود.