مشارکت جدید فناوری و تحقیق و توسعه امارات و ژاپن
به گزارش کارگروه بینالملل سایبربان؛ آزمایشگاه آینده دبی (DFL) و دانشگاه اوساکا (Osaka)، تحت نظارت آژانس علوم و فناوری ژاپن (JST)، توافقنامهای را برای همکاری در حوزه تحقیق و توسعه (R&D) فناوریها و مفاهیم جدید امضا کردند.
این توافقنامه در راستای «برنامه تحقیق و توسعه دبی» با هدف حمایت از بخشهای کلیدی اقتصادی و ایجاد فرصتهای جدید برای رشد با ارائه چارچوبی جامع برای تحقیق، توسعه و نوآوری در سراسر امارت است.
براساس این قرارداد، آزمایشگاه آینده دبی و مونشات هدف 1 آژانس علوم و فناوری ژاپن در فعالیتهای تحقیق و توسعه مشترک با دانشگاه ارتباطات الکترونی ریکِن (RIKEN)، مؤسسه تحقیقاتی ارتباطات پیشرفته بینالمللی و عامل سایبری شرکت و یک آزمایشگاه تحقیقاتی در سطح جهانی با موضوع اتحاد آواتار سایبرنتیک : آزمایشگاههای ژاپنی دبی برای فناوریهای آواتار سایبرنتیک ایجاد خواهند کرد.
این همکاری بر انجام فعالیتهای تحقیقاتی پیشرفته در زمینه آواتارهای سایبرنتیک در 3 پروژه متمرکز خواهد بود : اجرای تعداد زیادی آواتار سایبرنتیک (CAs) توسط یک اپراتور با استفاده از یک مدل زبانی بزرگ (LLM)، توسعه یک ربات آواتار سایبرنتیک مناسب برای تعاملات چند فرهنگی و مطالعات پذیرش اجتماعی در مورد انواع مختلف آواتارهای سایبرنتیک (CAs).
تلاشهای ترکیبی آزمایشگاه آینده دبی و آژانس علوم و فناوری ژاپن همچنین برنامه تحقیق و توسعه دبی را تقویت میکند، ابتکاری که هدف آن حمایت از بخشهای کلیدی اقتصادی و ایجاد فرصتهای جدید برای رشد با ارائه چارچوبی جامع برای تحقیق، توسعه و نوآوری در سراسر امارت برای حوزههای اولویتدار است : بهداشت و درمان و تندرستی؛ فنآوریهای زیست محیطی؛ زیرساختهای هوشمند و فضایی.
تیمهای ارشد 2 سازمان ژاپنی و اماراتی در مورد مشارکتها و پروژههای مشترک مرتبط با برنامه تحقیق و توسعه Moonshot، با تأکید ویژه بر هدف 1 Moonshot : تحقق جامعهای که در آن انسانها میتوانند از محدودیتهای بدنی، ذهنی، فضایی و زمانی تا سال 2050 آزاد باشند، بحث کردند.
خلیفه القاما (Khalifa Al Qama)، مدیر اجرایی آزمایشگاه آینده دبی، گفت :
«ما متعهد به همکاری با محققان، کارشناسان و مؤسسات برتر جهان برای تبادل دانش و ایده برای پیشبرد تحقیق و توسعه در زمینههای حیاتی هستیم. آژانس علوم و فناوری ژاپن و آزمایشگاه آینده دبی چشماندازی برای آیندهای دارند که توسط فناوریها امکانپذیر است، جایی که بر چالشها از طریق نوآوری غلبه میشود. این همکاری به بازگشایی پتانسیل تحقیق و توسعه مشترک و تبادل دانش کمک و ذهنها را در سراسر مرزها به هم نزدیک میکند تا به نفع جامعه جهانی باشد.»
هاشیموتو کازوهیتو (Hashimoto Kazuhito)، رئیس آژانس علوم و فناوری ژاپن، در این خصوص اظهار داشت :
«آژانس علوم و فناوری ژاپن یکی از سازمانهای کلیدی است که علوم، فناوری و نوآوری را در ژاپن تشویق میکند. ما معتقدیم که ایجاد یک شبکه بینالمللی از شرکای تحقیقاتی چند ملیتی، به اشتراک گذاشتن اطلاعات منجر به توسعه زمینهها و فناوریهای پیشرفته بسیار مهم است. انجام آزمایشات نمایشی در دبی، نه تنها برای دستیابی به هدف مهتاب بسیار مهم است، بلکه نسل جدیدی از مبتکران را با دیدگاهی جهانی از طریق تحقیقات و فعالیتهای مشارکتی پرورش میدهد و رابطهای را ایجاد میکند که هر دو طرف را قادر میسازد به سمت پیشرفت حرکت کنند. من امیدوارم که این همکاری منجر به توسعه بیشتر تحقیق و توسعه در زمینههای رباتیک، دیجیتال و هوش مصنوعی، از جمله آواتارهای سایبرنتیک و جامعهای عاری از محدودیتهای بدنی، مغزی، فضایی و زمانی شود.»