about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

کشورهای چک و زامبیا برای مشارکت در حوزه‌های هوش مصنوعی و امنیت سایبری و سایر فناوری‌های اطلاعات و ارتباطات توافق کردند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ زامبیا با جمهوری چک برای آموزش افراد محلی در زمینه هوش مصنوعی (AI)، امنیت سایبری و سایر فناوری‌های اطلاعات و ارتباطات همکاری کرد.

در ابتدا، 25 بورسیه تحصیلی تعهد شد. این یک نقطه پیشرفت برای کشور آفریقای جنوبی است که به سرعت در حال استفاده از هوش مصنوعی است.

این بورسیه‌ها برای مقاطع لیسانس و فوق لیسانس هوش مصنوعی، امنیت سایبری و فناوری های اطلاعات و ارتباطات مرتبط است.

این فرصت‌ها در جمهوری چک به صورت سالانه رخ خواهند داد.

پاول پروچازکا (Pavel Prochazka)، سفیر چک در زامبیا و فلیکس موتاتی (Felix Mutati)، وزیر علوم و فناوری زامبیا، به طور رسمی همکاری خود را در لوزاکا آغاز کردند.

نماینده چک گفت :

«ما از متخصصان زامبیایی می‌خواهیم که مهارت‌های خود را در حالیکه کشور آماده پذیرش هوش مصنوعی می‌شود، تکمیل کنند.»

به گفته موتاتی، اولویت زامبیا در حال حاضر هوش مصنوعی است زیرا این کشور با چالش‌های زیادی مانند تغییرات آب و هوا، خشکسالی و (برنامه‌ریزی) افزایش تولید معدن مواجه است.

این مقام زامبیایی عنوان کرد که او و سفیر بازدید کننده در مورد ایده ارائه آموزش‌های حرفه‌ای توسط چک به زامبیایی‌ها گفتگو کرده‌اند.

منبع:

تازه ترین ها
پیوستن
1405/06/10 - 19:49- آسیا

پیوستن آذربایجان به سازمان همکاری دیجیتال

آذربایجان در تلاش برای پیشبرد زیرساخت‌های فناوری و ادغام دیجیتال جهانی، به سازمان همکاری دیجیتال پیوست.

تفاهم‌نامه
1405/06/10 - 19:39- آسیا

تفاهم‌نامه همکاری عربستان و پاکستان در زمینه امنیت سایبری

عربستان سعودی و پاکستان تفاهم‌نامه‌ای برای تقویت همکاری در زمینه امنیت سایبری امضا کردند

درآمد
1405/06/10 - 13:10- هوش مصنوعي

درآمد سالانه شرکت اوپن‌اِی‌آی به یک میلیارد دلار رسید

شرکت اوپن‌اِی‌آی اعلام کرد که با افزایش‌پذیرش و گسترش جهانی، نرخ درآمد سالانه این شرکت به یک میلیارد دلار رسیده است.