مشارکت بوئینگ و لاکهید در پروژه نیروی فضایی آمریکا
به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، بر اساس اعلامیه وزارت دفاع در 25 ژانویه، هر شرکت قراردادی 66 میلیون دلاری برای طراحی اولیه و کاهش ریسک امضا کرده است.
پس از مرحله اول این اقدام که تا جولای 2025 ادامه خواهد داشت، نیروی فضایی یک شرکت واحد را برای ساخت دو ماهواره انتخاب خواهد کرد که انتظار می رود اولین آنها قبل از پایان سال مالی 2030 پرتاب شود.
در سیستمهای هدف کاربر موبایل (MUOS)، ماهوارهها در محدوده فرکانس باند باریکی کار میکنند که آنها را در برابر آب و هوای بد یا زمینهای با دسترسی دشوار، آسیبپذیر میکند؛ عواملی که میتوانند بر عملکرد ماهواره تأثیر بگذارند.
این محدوده همچنین برای انتقال ایمن اطلاعات، ایده آل است.
ماهواره های سیستمهای هدف کاربر موبایل برای جایگزینی سیستم تعقیب فرکانس فوق العاده بالا که به یوفو معروف است ساخته شده اند.
آنها دارای دو محموله هستند؛ یکی برای حفظ شبکه یو اچ اف (UHF) قدیمی و دیگری که قابلیت دسترسی چندگانه تقسیم کد گسترده باند گسترده را فراهم می کند.
این سیستم به گونه ای طراحی شده است که 10 برابر ظرفیت قبلی خود را ارائه دهد.
این سرویس دارای چهار ماهواره سیستمهای هدف کاربر موبایل در مدار است، به اضافه یک ماهواره یدکی که همه توسط لاکهید مارتین ساخته شده است.
این دو ماهواره عملیات خود را تا دهه 2030 گسترش خواهند داد.
لاکهید، بوئینگ و نورث روپ گرومن در یک سری مطالعات شرکت کردند که گزینه هایی را برای فعال نگه داشتن سیستم در نظر گرفتند.
در حالی که نیروی فضایی نگفته است که ماهوارههای اضافی چه قابلیتهایی را ارائه خواهند کرد، مقامات گفتهاند که این سرویس انعطافپذیری را در این بهروزرسانیهای کوتاهمدت در اولویت قرار میدهد.
فضاپیمای قبلی سیستمهای هدف کاربر موبایل، برای مقاومت در برابر تهدیدات سایبری و پارازیت دشمن طراحی نشده بود.
در همین حال، نیروی فضایی در حال نهایی کردن یک طرح بلندمدت برای ارتباطات باند باریک است که میتواند شامل یکپارچهسازی ماهوارههای تجاری باشد.
پروژه های خدماتی به 2.5 میلیارد دلار برای برنامه بین سال مالی 24 و سال مالی 28، از جمله 230 میلیون دلار در سال آینده نیاز دارد.
همانطور که نیروی فضایی با برنامههایی برای خرید ماهوارههای سیستمهای هدف کاربر موبایل بیشتر پیش میرود، قانونگذاران و گروههای ناظر نگرانیهایی را در مورد عملکرد قابلیت فعلی مطرح کردهاند.
این برنامه با تأخیرهای قابل توجهی در فیلدینگ مواجه شد، به ویژه با پایانه ها و تجهیزاتی که به کاربران اجازه می دهد به سیستم متصل شوند.
گزارش دفتر پاسخگویی دولت در سال 2021 نشان داد که پرسنل روی زمین قادر به استفاده کامل از ویژگی های پیشرفته تر ماهواره نیستند.