about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

اینترپل از عملیات مشترک آفریقا علیه جرایم سایبری استقبال می کند

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ اگرچه اتحادیه آفریقا از طریق ابتکاراتی مانند کنوانسیون در مورد امنیت سایبری و قوانین حفاظت داده تلاش‌های قابل توجهی برای مبارزه با جرایم سایبری انجام داده، اما این قاره همچنان با چالش‌های قابل توجهی مواجه است.

اینترپل (INTERPOL) از عملیات‌ مشترک آفریقا علیه جرایم سایبری (AfJOC) استقبال کرد و گفت که این عملیات در شکل‌دهی واکنش آفریقا به جرایم سایبری مؤثر بوده است.

جرایم سایبری در آفریقا در حال افزایش است زیرا فرصت‌های جدید آنلاین آسیب‌پذیری‌های جدیدی را به همراه دارد.

مکانیسم اتحادیه آفریقا برای همکاری پلیس (AFRIPOL) و اینترپل از آن زمان برای مبارزه با این تهدیدات فزاینده با یکدیگر متحد شده‌اند.

این طرح ابتکاری بر همکاری فرامرزی با هدف از بین بردن شبکه‌های مجرمانه سایبری تمرکز دارد. این همکاری نشان دهنده تعهد رو به رشد زیرساخت دیجیتال آفریقا، ایمن‌سازی محیط آنلاین آن و ایجاد مشارکت‌های بین‌المللی قوی است.

سلو موران (Sello Moerane)، رئیس دفتر منطقه‌ای اینترپل، در هراره در جریان جلسه توجیهی عملیات سایبری 3.0 آفریقا خطاب به افسران مجری قانون گفت که از دیدن پیشرفت در مبارزه با جرایم سایبری در منطقه خوشحال است.

در این نشست کارشناسانی از 19 کشور عضو اینترپل گرد هم آمدند که از این میان 6 کشور از سازمان‌های همکاری منطقه‌ای آفریقای جنوبی (SARPCCO) هستند.

وی اظهار داشت :

«سازمان عملیات‌ مشترک آفریقا علیه جرایم سایبری از زمان آغاز به کار خود در سال 2021، در شکل دادن به واکنش آفریقا به جرایم سایبری مؤثر بوده است. ما به همکاری‌های خود ادامه می‌دهیم. اولین عملیات سایبری آفریقا در سال 2022 مشارکت 27 کشور عضو آفریقایی را به همراه داشت و زیان‌های مالی زیادی را آشکار کرد که شرکت‌ها، مشاغل و افراد به دلیل انواع مختلف جرایم سایبری متحمل شدند.»

به گفته کارشناسان، موفقیت‌ها شامل پاکسازی زیرساخت‌های مخرب مرتبط با فعالیت‌های بات‌نت و انتشار فیشینگ، هرزنامه و فعالیت‌های اخاذی آنلاین بود. در مجموع، هزینه کلاهبرداری‌های سایبری بالغ بر 800 هزار دلار بوده است.

موران خاطرنشان کرد که دومین عملیات سایبری در سال 2023 به دلیل همکاری بین بخشی با سهامداران کلیدی منطقه‌ای، آژانس‌های مجری قانون و بخش خصوصی، از جمله ارائه دهندگان خدمات اینترنتی، زیان‌های مالی به ارزش 40 میلیون دلار به همراه داشت.
 

منبع:

تازه ترین ها
وام
1405/06/20 - 15:30- آمریکا

وام ۱۰۰ میلیون‌دلاری ترامپ به اپراتور آفریقایی برای مقابله با هوآوی

دولت ترامپ برای مقابله با نفوذ شرکت چینی هوآوی در آفریقا، ۱۰۰ میلیون دلار به شرکت آفریسل وام می‌دهد.

اعطای
1405/06/20 - 14:54- آمریکا

اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری فلویداِستک توسط پنتاگون

پنتاگون در حال مذاکره برای اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری هوش مصنوعی فلویداِستک است.

سرمایه‌گذاری
1405/06/20 - 13:44- آسیا

سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری کُره جنوبی در ایالات متحده

نخست‌وزیر کُره جنوبی اظهار داشت که مذاکرات پیرامون تعهد سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری این کشور در ایالات متحده به‌خوبی پیش می‌رود.