مشارکت امارات و ازبکستان درحوزه فناوری هایتک و هوش مصنوعی
به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ شیخ حمدان بن محمد بن راشد آل مکتوم (Sheikh Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum)، ولیعهد دبی، معاون نخست وزیر و وزیر دفاع به همراه سعیده میرضیایوا (Saida Mirziyoyeva)، دستیار رئیس جمهور ازبکستان و جمشید خوجائف معاون (Jamshid Khodjaev)، معاون نخست وزیر این کشور در دیدار امارات و ازبکستان حضور یافتند. نشست تبادل دانش دولتی در تاشکند برگزار شد.
این نشست که در جریان سفر رسمی آل مکتوم به ازبکستان برگزار شد، بر تقویت تبادل دانش و گسترش مشارکت استراتژیک بین 2 کشور متمرکز بود.
شیخ حمدان گفت که امارات متحده عربی همیشه مشتاق ایجاد مشارکت مؤثر با کشورهای سراسر جهان بوده است. وی خاطرنشان کرد که تحت رهبری شیخ محمد بن زاید آل نهیان (Sheikh Mohamed bin Zayed Al Nahyan)، رئیس جمهور امارات و شیخ محمد بن راشد آل مکتوم، معاون رئیس جمهور، نخست وزیر و حاکم دبی، امارات متحده عربی همچنان متعهد به تقویت همکاری است که توسعه را پیش میبرد و جوامع را با هدف ساختن آیندهای مرفهتر برای نسلهای آینده توانمند میکند.
شیخ حمدان اظهار داشت که مشارکت راهبردی با ازبکستان به نتایج استثنایی در سراسر بخشها منجر شده و به عنوان یک الگوی منحصر به فرد برای همکاری بینالمللی عمل میکند.
وی خاطرنشان کرد :
«این همکاری بر پیشبرد توسعه پایدار، اشتراک دانش و تقویت سیستمهای دولتی برای افزایش کارایی، انعطافپذیری و آمادگی برای آینده، با هدف نهایی بهبود کیفیت زندگی مردم هر دو کشور متمرکز است. برنامه تبادل دانش دولتی بستری منحصر به فرد برای وزرا و مقامات ارشد هر 2 کشور فراهم میکند تا ایدهها و تجربیات خود را به اشتراک بگذارند و در مورد طرحهای بلندپروازانه و پروژههای تحول آفرین بحث کنند.»
بحثها در این رویداد با هدف ایجاد تعالی در مدیریت دولتی، تسریع تحول دیجیتال، و تقویت فرصتهای اقتصادی، که طیف وسیعی از منافع را برای مردم هر دو کشور به ارمغان میآورد، بود.
محمد بن عبدالله آل گرگاوی (Mohammed bin Abdullah Al Gergawi)، وزیر امور کابینه امارات، در سخنرانی خود در این نشست، بر سیر تحول شراکت استراتژیک امارات و ازبکستان از آغاز آن در سال 2019 تأکید کرد. در طول 5 سال گذشته، این همکاری به دستاوردهای قابل توجهی در 41 بخش منجر شده است.
آل گرگاوی بر اهمیت این عقبنشینی در ایجاد ایدهها و راهحلهای جدید برای پیشبرد بخشهای کلیدی حیاتی برای توسعه پایدار تأکید و موفقیتهای مشارکت امارات و ازبکستان را تشریح کرد و آن را مدلی متمایز جهانی از همکاری خواند که به نفع جوامع است و آیندهای روشنتر را تقویت میکند.
نشست تبادل دانش دولت امارات متحده عربی و ازبکستان در مورد پروژههای تحولآفرین و ابتکارات استراتژیک که مسیرهای جدید همکاری بین امارات متحده عربی و ازبکستان را تقویت میکند، بحث کرد. در مورد رویکردهای جدید برای تبادل تخصص، اتخاذ بهترین شیوهها و ایجاد ایده برای تسریع پیشرفت در بخشهای کلیدی ملی نیز بحث شد.
این عقبنشینی 8 حوزه کلیدی شامل : سرمایهگذاری و رشد اقتصادی، توسعه انرژی و زیرساختها، تحول دیجیتال، آموزش و توسعه جامعه، محیط زیست، سلامت، گردشگری و توسعه دولتی بود.