about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

ناظر اطلاعات اسپانیا ابزارهایی از اینستاگرام و فیسبوک را جهت انتخابات اتحادیه اروپا مسدود می کند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان، ناظر حفاظت از داده‌های اسپانیا (AEPD) دستور تعلیق موقت برخی از ابزارهای دو برنامه اینستاگرام و فیسبوک را صادر کرده است.
 

به گفته ناظر حفاظت از داده‌های اسپانیا (AEPD)، این ابزارها که "اطلاعات روز انتخابات" (EDI) و "واحد اطلاعات رای دهندگان" (VIU) نام دارند، به طور بالقوه مقررات حفاظت از داده های اسپانیا (GDPR) را نقض می کنند.
 

یکی از سخنگویان متا گفت: 
 

ابزارهای انتخاباتی ما صراحتاً برای احترام به حریم خصوصی کاربران و مطابق با مقررات حفاظت از داده های اسپانیا طراحی شده اند. در حالی که ما با ارزیابی ناظر حفاظت از داده‌های اسپانیا در این مورد مخالفیم ولی با درخواست آنها همکاری کرده ایم.
 

ناظر حفاظت از داده‌های اسپانیا در بیانیه ای اعلام کرد: 
 

پردازش داده های پیش بینی شده توسط متا مغایر با مقررات حفاظت از داده های اسپانیا می باشد و اصول حفاظت از داده ها، قانونی بودن، به حداقل رساندن داده ها و محدودیت دوره نگهداری را نقض می کند.
 

این ناظر افزود که متا بر اساس داده‌های موجود در نمایه‌های کاربران در مورد شهر محل سکونت و همچنین آدرس IP آنها، واجدین شرایط رای‌دهی را انتخاب می‌کند. اما تنها شرط مجاز به رای دادن در انتخابات اروپا، داشتن سن قانونی در هر یک از کشورهای عضو اتحادیه اروپا می باشد.
 

ناظر حفاظت از داده‌های اسپانیا اعلام کرد که این پردازش داده ها غیرضروری، نامتناسب و بیش از حد است زیرا شهروندان اتحادیه اروپا را که در خارج از کشور زندگی می کنند کنار گذاشته و شهروندان کشورهای غیر اتحادیه اروپا را که در اروپا هستند هدف قرار داده است.
 

این آژانس افزود که جمع‌آوری داده‌های مربوط به سن کاربران موجه نیست، زیرا مکانیسم قابل اعتمادی برای تأیید سن گزارش‌شده توسط خود آنها وجود ندارد.

 

منبع:

تازه ترین ها
درخواست
1405/06/21 - 18:45- هوش مصنوعي

درخواست صندوق جهانی ظرفیت‌سازی هوش مصنوعی توسط سازمان ملل

سازمان ملل طی گزارشی درخواست خود را برای ایجاد صندوق جهانی ظرفیت‌سازی در حوزه هوش مصنوعی اعلام کرد.

بازنگری
1405/06/21 - 17:59- آسیا

بازنگری پروژه مرکز داده هوش مصنوعی در امارات

امارات متحده عربی بی‌سروصدا در حال بازنگری برنامه‌های خود برای یک پروژه مرکز داده هوش مصنوعی با ظرفیت ۵ گیگاوات است.

محاکمه
1405/06/21 - 17:18- آمریکا

محاکمه شرکت هوآوی در ایالات متحده آغاز شد

محاکمه شرکت هوآوی در ایالات متحده به اتهام توطئه برای ارتکاب جرایم سازمان‌یافته طی دو دهه در نیویورک آغاز شد.