about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

پرتغال مرحله اجرایی گروه‌های کاری دولت دیجیتال را آغاز کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان، گروه‌های فنی پرتغال تحت شبکه ساده‌سازی و فناوری دولتی، کار بر روی ابتکاراتی را باهدف مدرن‌سازی مدیریت عمومی و تسریع اجرای فناوری‌های دیجیتال آغاز کرده‌اند.

جلسه افتتاحیه، نمایندگانی از سازمان‌های بخش دولتی را برای تعیین اولویت‌ها، تعیین مسئولیت‌ها و توافق در مورد مراحل بعدی برنامه گرد هم آورد.

شرکت‌کنندگان همچنین ابتکارات مرتبط با هوش مصنوعی، از جمله (AvalIA)، توسعه‌یافته توسط (TwinCare) که ابزارهای تحلیلی با کمک هوش مصنوعی ارائه می‌دهد و همچنین دوقلوهای دیجیتال مبتنی بر هوش مصنوعی که برای پشتیبانی از تصمیم‌گیری در مراقبت‌های بهداشتی اولیه طراحی شده‌اند، را بررسی کردند.

این شبکه اکنون از برنامه‌ریزی به اجرا رسیده است و گروه‌های کاری فنی مسئول پیشبرد ابتکارات تحول دیجیتال در سراسر مدیریت عمومی پرتغال هستند. 

منبع:

تازه ترین ها
توسعه
1405/08/02 - 15:10- هوش مصنوعي

توسعه ابزار هوش مصنوعی پزشکی توسط مایکروسافت

مایکروسافت ابزار هوش مصنوعی‌ای توسعه داده است که می‌تواند؛ مانند یک پزشک، به‌صورت مرحله‌به‌مرحله تشخیص دهد.

ممنوعیت رسانه‌های اجتماعی برای کودکان زیر ۱۵ سال در یونان

یونان ممنوعیت استفاده از رسانه‌های اجتماعی را برای کودکان زیر ۱۵ سال تصویب کرد.

تقلای
1405/08/02 - 14:37- آسیا

تقلای امارات برای پیشبرد دفاع سایبری باوجود شکاف‌های نظارتی

شرکت امنیت سایبری سیسکو اعلام کرد که پیشرفت دفاع سایبری در امارات وجود دارد، اما همچنان شکاف‌هایی در زمینه دید و هماهنگی دیده می‌شود.