about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

رژیم صهیونیستی گواهینامه جدید استاندارد امنیت سایبری را برای زنجیره‌های تأمین بانکی معرفی کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ یک گواهی استاندارد جدید برای اولین بار در کنفرانس زنجیره تأمین بخش بانکداری رژیم صهیونیستی ارائه شد. این گواهینامه سطح امنیت تأمین کنندگان بانک را براساس استانداردهای یکپارچه ارزیابی می‌کند. این طرح ابتکاری توسط اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی (INCD)، وزارت دارایی و یک تیم اختصاصی شامل نمایندگانی از بانک اسرائیل، تیم‌های امنیت سایبری بانک‌ها و شرکت‌های کارت اعتباری رهبری شد. هدف، تقویت اعتماد متقابل در بین شرکت‌های بانکی، دستیابی به کارایی اقتصادی و ارتقای مدیریت صحیح ریسک است.

تأمین‌کنندگانی که با بانک‌ها همکاری می‌کنند، اهداف جذابی برای حملات سایبری به شمار می‌روند، زیرا مسیری بالقوه برای دور زدن دفاعیات امنیت سایبری بانک‌ها و دسترسی از طریق اتصالات شخص ثالث فراهم می‌کنند. در سال گذشته، یک تیم اختصاصی از شرکت‌های بانکی و کارت اعتباری روی تطبیق استاندارد امنیت سایبری ملی ایجاد شده توسط اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی با نیازهای خاص بخش‌های بانکی و کارت اعتباری کار کرده‌اند. تأمین کنندگانی که الزامات را برآورده می‌کنند و تحت بازرسی توسط حسابرس خبره قرار می‌گیرند، می‌توانند با گواهینامه اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی به رسمیت شناخته شوند.

این توسعه براساس روشی است که توسط اداره ملی سایبری برای ارزیابی تأمین کنندگان سازمانی و ترسیم خطرات بالقوه امنیت سایبری ایجاد شده است. روش فوق شامل یک پرسشنامه منحصر به فرد برای ارزیابی سطوح امنیتی است و با بازرسی‌های انجام شده توسط متخصصان ویژه آموزش دیده با هدف ایجاد الزامات امنیتی یکسان در سراسر اقتصاد همراه است.

گابی پورتنوی (Gabi Portnoy)، رئیس اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی، در این خصوص گفت:

«حملات زنجیره تأمین یک روند رو به رشد با هزینه‌هایی بسیار بیشتر از هزینه اجرای استاندارد است. اتخاذ این استاندارد گامی حیاتی در حفاظت از بانک‌ها محسوب می‌شود.»

منبع:

تازه ترین ها
بازیابی
1403/12/06 - 23:25- جرم سایبری

بازیابی روزنامه بوفالو نیوز از حمله سایبری

در تاریخ ۳ فوریه، یک حمله سایبری بسیاری از سیستم‌هایی که برای تولید روزنامه بوفالو استفاده می‌شود را مختل کرد.

ارتباط
1403/12/06 - 23:22- جرم سایبری

ارتباط هک بایبیت با تأمین مالی تسلیحات کره شمالی

هک ۱.۵ میلیارد دلاری اخیر صرافی ارز دیجیتال بایبیت بار دیگر توجه‌ها را به فعالیت‌های مجرمانه سایبری کره شمالی جلب کرده است.

احتمال
1403/12/06 - 23:20- جرم سایبری

احتمال افشای اطلاعات خصوصی سلبریتی‌های بریتانیایی

برخی از بزرگ‌ترین ستارگان بریتانیا، از جمله اما تامپسون، هشدار دریافت کرده‌اند که اطلاعات خصوصی آن‌ها ممکن است به‌صورت آنلاین منتشر شود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.