about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

در اولین اظهار نظر عمومی پس از افشای اینکه کمپین انتخاباتی ترامپ هک شده است، وی ایران را مسئول این نفوذ دانست و از تحقیقات جاری اف‌بی‌آی در این زمینه تقدیر کرد.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، ترامپ هنگام ورود به محل رأی‌گیری در انتخابات مقدماتی فلوریدا خطاب به خبرنگاران بیان کرد:

آنها در حال بررسی این موضوع هستند و به‌طور حرفه‌ای این کار را انجام می‌دهند و به نظر می‌رسد که این موضوع، کار ایران باشد.

با این حال، او از گفتن آنچه اف‌بی‌آی با او به اشتراک گذاشته بود، خودداری کرد.

ترامپ اظهار کرد:

نمی‌خواهم دقیقاً بگویم، اما کار ایران بوده است.

او بعداً افزود:

ایران دوست من نیست، چرا که بسیار نشانه‌های منفی از سوی آنها فرستاده می‌شود.

اف‌بی‌آی روز دوشنبه تأیید کرد که پس از اذعان کمپین به نفوذ، تحقیقات خود را آغاز کرده است؛ نفوذی که پس از دریافت اسناد داخلی ترامپ توسط چندین رسانه از طریق یک حساب ناشناس صورت گرفت.

این آژانس تحقیقات خود را در ماه ژوئن آغاز کرد و همچنین در حال بررسی حملات فیشینگ هدفمند علیه مقامات کمپین بایدن-هریس است.

این افشاگری‌ها پس از گزارشی از مرکز تحلیل تهدیدات مایکروسافت منتشر شد که جزئیات تلاش‌های عوامل مرتبط با تهران را برای هدف قرار دادن یک کمپین انتخاباتی نامشخص، به همراه سایر تلاش‌های مخفی برای تأثیرگذاری بر انتخابات ارائه کرد.

ماه گذشته، دفتر مدیر اطلاعات ملی آمریکا هشدار داد که احتمالاً تهران در انتخابات پیش رو دخالت خواهد کرد و ترجیح خود را به نامزد دموکرات‌ها توسعه داده است، بر اساس این تصور که آن‌ها احتمالاً تنش‌ها با ایالات متحده را افزایش نخواهند داد.

ترامپ خطاب به خبرنگاران عنوان کرد:

دلیل این امر آن است که من در برابر ایران قوی بودم و از مردم خاورمیانه محافظت می‌کردم که شاید آنها از این موضوع چندان خوشحال نباشند. به نظر می‌رسد که این عملیات نفوذ، کار ایران باشد.

ایران هرگونه دخالت در این هک را تکذیب کرده است.
 

منبع:

تازه ترین ها
مونتاژ
1405/07/30 - 17:14- آمریکا

مونتاژ روترهای وای‌فای ۸ توسط تی‌پی - لینک و کی ترونیک در ایالات متحده

تی‌پی‌لینک و کی‌ترونیک قصد دارند روترهای وای‌فای ۸ را در ایالات متحده مونتاژ کنند و تولید آن‌ها احتمالاً از سال ۲۰۲۷ آغاز خواهد شد.

هشدار
1405/07/30 - 15:58- آسیا

هشدار سازمان ملل به هند در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات

کارشناسان سازمان ملل در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات به هند هشدار دادند.

تجارت
1405/07/30 - 15:24- آمریکا

تجارت هوش مصنوعی در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده

سرمایه‌گذاران با افزایش واکنش‌های منفی به مراکز داده، تجارت هوش مصنوعی را در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده می‌بینند.