about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

پلیس اروپا روز جمعه اعلام کرد که سیزده وب سایت مورد استفاده برای گسترش تبلیغات تروریستی آنلاین در دو عملیات موازی هماهنگ شده توسط یوروپل در هفته گذشته هدف قرار گرفته اند.

به گزارش کارگروه تروریسم سایبری خبرگزاری سایبربان، سایت‌های مرتبط با داعش، القاعده و گروه‌های وابسته به آن، و همچنین گروه حیات تحریر الشام مستقر در سوریه، تحت قوانین اتحادیه اروپا به عنوان بخشی از یک عملیات سالانه با شرکت 10 مقام پلیسی در سراسر این قاره برای حذف ارجاع داده شدند.

قوانین اتحادیه اروپا ارائه دهندگان خدمات میزبانی را ملزم می کند که محتوا را ظرف یک ساعت پس از دریافت دستور حذف، از بین ببرند، در غیر این صورت با مجازات تعیین شده توسط هر کشور عضو مواجه خواهند شد.

یوروپل اعلام کرد:

سرورها در آلمان، هلند، ایالات متحده و ایسلند حذف شدند و همچنین 9 «فرد افراطی» در اسپانیا دستگیر شدند.

عملیات دیگری به رهبری گاردیا سیویل در اسپانیا با رسانه‌های مرتبط با بنیاد I'LAM داعش که به گفته یوروپل، کانال‌های ارتباطی مانند ایستگاه‌های رادیویی، یک خبرگزاری و محتوای رسانه‌های اجتماعی را با گستره جهانی اداره می‌کردند، به مقابله پرداخت.

یوروپل اعلام کرد:

آنها دستورات و شعارهای داعش را به بیش از 30 زبان از جمله اسپانیایی، عربی، انگلیسی، فرانسوی، آلمانی، دانمارکی، ترکی، روسی، اندونزیایی و پشتو ابلاغ می کردند.

چندین ترابایت اطلاعات توسط بازرسان کشف شد که اکنون برای تحقیقات پلیس در مورد این گروه تروریستی مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

این در حالی است که تهدید کلی تروریستی برای اتحادیه اروپا همچنان "حاد" تلقی می شود و تروریسم جهادی یک نگرانی اصلی به شمار می آید.

یوروپل اعلام کرد که عملیاتش پس از توقیف چهار سرور رایانه در رومانی، اوکراین و ایسلند به عنوان بخشی از تحقیقات جاری در مورد گروه‌های تروریستی مذهبی و با انگیزه سیاسی انجام شده است.

به گفته یوروپل، از این سایت‌ها برای توانایی سازمان‌های تروریستی و افراط‌گرایان برای دور زدن اقدامات اعتدال‌گرایی و حذف محتوا توسط ارائه‌دهندگان خدمات آنلاین اصلی استفاده می‌شود و به آنها امکان می‌دهد حضور آنلاین دائمی خود را حفظ کنند.

در کنار تحریک خشونت و گسترش تبلیغات، از این سایت ها برای جذب نیرو و جمع آوری کمک های مالی استفاده می شد.

این محتوا شامل دستورالعمل‌هایی برای ایجاد مواد منفجره و تبلیغاتی بود که برای رادیکال کردن و بسیج افراد طراحی شده بود.
 

منبع:

تازه ترین ها
بازیابی
1403/12/06 - 23:25- جرم سایبری

بازیابی روزنامه بوفالو نیوز از حمله سایبری

در تاریخ ۳ فوریه، یک حمله سایبری بسیاری از سیستم‌هایی که برای تولید روزنامه بوفالو استفاده می‌شود را مختل کرد.

ارتباط
1403/12/06 - 23:22- جرم سایبری

ارتباط هک بایبیت با تأمین مالی تسلیحات کره شمالی

هک ۱.۵ میلیارد دلاری اخیر صرافی ارز دیجیتال بایبیت بار دیگر توجه‌ها را به فعالیت‌های مجرمانه سایبری کره شمالی جلب کرده است.

احتمال
1403/12/06 - 23:20- جرم سایبری

احتمال افشای اطلاعات خصوصی سلبریتی‌های بریتانیایی

برخی از بزرگ‌ترین ستارگان بریتانیا، از جمله اما تامپسون، هشدار دریافت کرده‌اند که اطلاعات خصوصی آن‌ها ممکن است به‌صورت آنلاین منتشر شود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.