about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

چین با اعمال محدودیت‌های جدید، از متخصصان هوش مصنوعی خود می‌خواهد از سفر به آمریکا خودداری کنند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از رویترز، مقامات چینی به کارآفرینان و پژوهشگران برجسته حوزه هوش مصنوعی این کشور توصیه کرده‌اند که از سفر به ایالات متحده خودداری کنند. به گزارش «وال استریت ژورنال»، مقامات نگران‌اند که متخصصان چینی هنگام سفر به خارج، اطلاعات محرمانه‌ای درباره پیشرفت‌های این کشور در حوزه هوش مصنوعی افشا کنند. همچنین، آن‌ها احتمال می‌دهند که مدیران اجرایی چینی در آمریکا بازداشت شوند و به عنوان ابزاری برای مذاکرات میان دو کشور مورد استفاده قرار گیرند؛ مشابه ماجرای بازداشت یکی از مدیران «هواوی» در کانادا به درخواست واشنگتن در دوران ریاست‌جمهوری ترامپ.  چین و ایالات متحده در رقابتی جهانی بر سر توسعه هوش مصنوعی قرار دارند. به تازگی، استارتاپ چینی «دیپ‌سیک» مدل‌های هوش مصنوعی جدیدی معرفی کرده که مدعی است با مدل‌های شرکت‌های آمریکایی مانند «اوپن ای آی» و «گوگل» (از زیرمجموعه‌های آلفابت) رقابت می‌کنند و درعین‌حال هزینه کمتری دارند. در همین حال، رئیس‌جمهور چین «شی جین‌پینگ» در جلسه‌ای با مقامات ارشد حزب کمونیست تأکید کرده که این کشور باید امنیت کلی خود، به‌ویژه در حوزه‌های امنیت سایبری و هوش مصنوعی، را تقویت کند.

به گفته «وال استریت ژورنال»، مقامات از مدیران فناوری چینی که قصد سفر به خارج دارند، می‌خواهند پیش از سفر، برنامه‌های خود را گزارش دهند و پس از بازگشت، جزئیات جلسات و افرادی را که ملاقات کرده‌اند به مسئولان اطلاع دهند. به همین دلیل، برخی از بنیان‌گذاران استارتاپ‌های هوش مصنوعی چین، برنامه‌های سفر خود را لغو کرده‌اند. از جمله «لیانگ ونفنگ»، بنیان‌گذار «دیپ‌سیک»، که دعوت‌نامه‌ای برای شرکت در اجلاس هوش مصنوعی در پاریس را رد کرد.  چین تلاش دارد با تشویق کارآفرینان فناوری، استقلال خود را در حوزه هوش مصنوعی حفظ کند. ماه گذشته، «شی جین‌پینگ» با مدیران برترین شرکت‌های فناوری کشور دیدار کرد و از آن‌ها خواست به مدل اقتصادی و بازار داخلی چین اعتماد داشته باشند. این دیدار بخشی از تلاش دولت برای تقویت صنعت فناوری کشور در برابر فشارهای خارجی محسوب می‌شود.

منبع:

موضوع:

تازه ترین ها
همکاری
1405/05/30 - 14:59- آسیا

همکاری پاکستان و ازبکستان در امور بلاک‌چین، ارزهای دیجیتال و هوش مصنوعی

پاکستان و ازبکستان در حال گسترش همکاری در امور بلاک‌چین، ارزهای دیجیتال و هوش مصنوعی هستند.

سرمایه‌گذاری
1405/05/30 - 14:41- آمریکا

سرمایه‌گذاری در بخش مدیریت آب توسط گوگل

گوگل با گسترش مراکز داده، سرمایه‌گذاری در بخش آب را افزایش می‌دهد.

قزاقستان مسدودکردن حساب‌های کاربری روزنامه‌نگاران را تکذیب کرد

قزاقستان مسدودکردن گسترده حساب‌های کاربری روزنامه‌نگاران در شبکه‌های اجتماعی را تکذیب کرد.