about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

مخالفت شرکت متا با طرح دولت مالزی

شرکت متا اعلام کرد که طرح مجوز رسانه های اجتماعی مالزی شفافیت ندارد و نوآوری را تهدید می کند.

به گزارش کارگروه شبکه اجتماعی سایبربان،یکی از مقامات شرکت متا از برنامه مالزی برای الزام پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی به درخواست مجوز نظارتی انتقاد و اعلام کرد این پیشنهاد فاقد دستورالعمل‌های واضح می باشد و به شرکت‌ها فرصت کمی برای پیروی می دهد و نوآوری و رشد دیجیتال در کشور را به خطر می‌اندازد.

 دولت مالزی در ماه ژوئیه اعلام کرد که به عنوان بخشی از تلاش‌ها برای مهار کلاهبرداری‌های مالی، آزار و اذیت سایبری و جرایم جنسی آنلاین، پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی و خدمات پیام رسانی با بیش از هشت میلیون کاربر برای ادامه فعالیت خود نیاز به مجوز دارند.

اگر این شرکت ها تا اول ژانویه 2025 موفق به انجام این کار نشوند، ممکن است با پیگرد قانونی روبرو شوند. این طرح با واکنش منفی روبرو شده است، به طوری که شرکت متا از دولت مالزی در ماه آگوست خواست تا این طرح را متوقف نماید. با این حال، مالزی گفته است که مقررات پیشنهادی را به تعویق نخواهد انداخت و فهمی فاضل، وزیر ارتباطات اعلام کرد که شرکت‌های فناوری باید قوانین محلی را برای ادامه فعالیت در کشور رعایت کنند.

رافائل فرانکل، مدیر سیاست عمومی متا در آسیای جنوب شرقی گفت :

 شرکت متا هنوز تصمیم نگرفته است که آیا قصد دارد قبل از مهلت مقرر به دلیل عدم شفافیت در مورد مقررات جدید جهت دریافت مجوز اقدام کند یا خیر.جدول زمانی درخواست مجوز در مهلت کوتاهی برنامه ریزی شده است و تعهدات شرکت های رسانه های اجتماعی تحت این طرح نامشخص است.این مقررات معمولاً چند سال طول می کشد تا ساختار مناسب را ایجاد کند و نیاز به ایمنی را متعادل نماید.

فهمی فاضل ، وزیر ارتباطات پس از دیدار با نمایندگان متا از تمایل این شرکت جهت همکاری با دولت تشکر کرد، اما از آن ها خواست تا اقدامات پیشگیرانه تری علیه محتوای جنسی شامل خردسالان در پلتفرم های خود انجام دهند.

رافائل فرانکل در ادامه افزود:

 متا با دولت مالزی برای ایجاد یک محیط آنلاین امن اتفاق نظر دارد و از نزدیک با تنظیم کننده ارتباطات برای حذف یا محدود کردن محتوای مضر از پلتفرم های خود همکاری می کند.ما برای اینکه ایمنی آنلاین را جدی بگیریم، نیازی به مجوز نداریم.متا نگرانی های خود را با دولت مالزی در میان گذاشته و امیدوار است تا قبل از اجرای مقررات پیشنهادی، اختلافات را برطرف نماید.

 

منبع:

تازه ترین ها
ایجاد
1405/08/02 - 15:32- هوش مصنوعي

ایجاد اختلالات جدید توسط باگ‌های کشف شده توسط هوش مصنوعی

کارشناسان سایبری اعلام کردند باگ‌هایی که توسط هوش مصنوعی کشف شده‌اند، ممکن است به‌زودی موجب اختلالات جدیدی شوند.

اینترنت
1405/08/02 - 15:18- آسیا

اینترنت کره شمالی مورد حمله سایبری DDoS قرار گرفت

شرکت نظارت بر شبکه اعلام کرد که اینترنت کره شمالی مورد حمله سایبری DDoS قرار گرفته است.

توسعه
1405/08/02 - 15:10- هوش مصنوعي

توسعه ابزار هوش مصنوعی پزشکی توسط مایکروسافت

مایکروسافت ابزار هوش مصنوعی‌ای توسعه داده است که می‌تواند؛ مانند یک پزشک، به‌صورت مرحله‌به‌مرحله تشخیص دهد.