مخابرات در عصر هوش مصنوعی؛ محور اصلی نمایشگاه تلکام 1403
به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ فرامرز رستگار، دبیر و نایب رئیس هیات مدیره سندیکای صنعت مخابرات ایران در گفتوگو با خبرنگار سیتنا پیرامون سیر تحول نمایشگاهای تلکام ایران، گفت: نمایشگاه تلکام ایران تا چهار سال پیش تحت عنوان نمایشگاه بین المللی «صنایع مخابراتی و اطلاع رسانی» برگزار می شد که نام جامعی برای این نمایشگاه نبود، در حالی که عنوان انگلیسی این نمایشگاه «International Exhibition For Telecommunication & Information Technology» بود، بنابراین با تلاش زیاد نام فارسی نمایشگاه تلکام با نام انگلیسی آن همسان و به «نمایشگاه بین المللی مخابرات و فناوری اطلاعات» تبدیل شد.
وی، ادامه داد: در سال گذشته، با توجه به گسترش حوزه فعالیت بخش ICT و تحول دیجیتال، اقتصاد دیجیتال هم به حوزه کاری نمایشگاه اضافه شد. شرکت های حاضر در نمایشگاه سال گذشته و رویدادهای جانبی آن، نشان دادند که نام درست یک نمایشگاه تا چه اندازه می تواند در محتوا و تکمیل زنجیره و زیست بوم فناوری ها موثر باشد.
رستگار، افزود: در سال جاری هم نمایشگاه با همان نام «مخابرات، فناوری اطلاعات و اقتصاد دیجیتال» برگزار خواهد شد و محور اصلی رویداد «مخابرات در عصر هوش مصنوعی» خواهد بود.
دبیر سندیکای صنعت مخابرات ایران، گفت: نمایشگاه تلکام ایران از سوم تا ششم دی ماه برگزار و با توجه به اهمیت این رویداد، از چندماه پیش شورای سیاستگذاری نمایشگاه تلکام برای این رویداد برنامه ریزی نموده و برگزاری آن توسط شرکت نمایشگاه های بین المللی ایران صورت خواهد گرفت.
وی اظهار کرد: ثبت نام برای شرکت ها و سازمان های مرتبط و واجد شرایط آغاز و بخش عمده ای از فضاهای اختصاص یافته برای تلکام رزرو شده است، گفته می شود که، «همه چیز تغییر می کند بجز خود تغییر» و البته در حوزه ICT شدت تغییرات بیش از سایر فناوری هاست.
رستگار، خاطرنشان کرد: تغییری که در نمایشگاه امسال تلکام دیده خواهد شد، این است که این نمایشگاه هم بصورت Exhibition خواهد بود و هم Exposition (بصورت هیبریدی)، در نمایشگاه ها به مفهوم Exhibition کالا، خدمات و مهارت های شکل گرفته و تجاری سازی شده از طرف شرکت های عامل و فروشنده به مشتریان خاص معرفی و زمینه های بازاریابی و فروش آن فراهم می گردد و تقریبا نمایشی برای فروش کالا وخدمات است.
وی، ادامه داد: در نمایشگاه ها به مفهوم Exposition، توصیف ایده ها، اعلام آمادگی برای ارائه راه حل های جامع، معرفی نوآوری های بهره ور و در نهایت برنامه نگاری برای رسیدن به اهداف کلان متقاضیان می باشد، خلاصه اینکه در Exhibition، بازدید کننده از نمایشگاه می داند که چه تجهیز یا خدمتی می خواهد و فقط دنبال بهترین تامین کننده می گردد، در حالیکه در Exposition بازدید کننده به دنبال کشف راه حل های بهینه و شناسایی ایده ها و نوآوری های تضمین شده و رویکردهای عملی سازی برای برنامه های حوزه کار و مسئولیت خود می باشد.
دبیر و نایب رئیس هیات مدیره سندیکای صنعت مخابرات ایران، افزود: بنابراین غرفه داران و بازدید کنندگان، از جنبه های مثبت اکسپوزیشن به صورت زیر بهره مند خواهند شد:
تعامل بیشتر با مخاطبان متنوع(نه فقط بخش ICT).
ایجاد شبکه های تجاری برای تسهیل ارتباطات، همکاری ها و مشارکت ها.
بستری برای معرفی و نمایش محصولات/خدمات پیشگامانه و راه حل های جامع.
کسب اطلاعات و دانش در مورد صنایع و پیشرفت های تکنولوژیکی.
دیده شدن برند کسب و کارها و تقویت آن برای مقیاس بزرگ تر.