about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

دونالد ترامپ دوباره در حال عقب‌نشینی از مهلت فروش یا واگذاری تیک‌تاک است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان، یک منبع آگاه اعلام کرد که انتظار می‌رود دولت ترامپ مهلت ۱۷ سپتامبر به شرکت چینی بایت‌دنس برای واگذاری دارایی‌ها و یا توقف تیک‌تاک را تمدید کند.

 این چهارمین باری است که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، از اجرای قانونی که در ابتدا به بایت‌دنس تا ژانویه ۲۰۲۵ فرصت می‌داد تا این پلتفرم محبوب رسانه اجتماعی را بفروشد یا تعطیل کند، خودداری می‌کند.

ماه گذشته، ترامپ گفت که خریداران آمریکایی برای این برنامه صف کشیده‌اند و می‌تواند مهلت را بیشتر تمدید کند. 

ترامپ به خبرنگاران گفت:

ما در حال مذاکره در موردتیک‌تاک هستیم. ممکن است بگذاریم متوقف شود، یا ممکن است... نمی‌دانم، بستگی به چین دارد. خیلی مهم نیست. من دوست دارم این کار را برای مردم انجام دهم. 

درحالی‌که تندروها در واشنگتن مدت‌هاست که نگران‌اند پکن بتواند از TikTok برای جاسوسی، باج‌گیری یا سانسور آمریکایی‌ها استفاده کند، ترامپ گفته است که می‌خواهد این برنامه را نجات دهد.

پیشرفت در دستیابی به یک توافق کند بوده است، زیرا هرگونه اشتراک‌گذاری الگوریتم ارزشمند تیک‌تاک با یک خریدار آمریکایی نیاز به تأیید پکن دارد.

در بهار، مذاکراتی در حال انجام بود. این توافق قرار بود فعالیت‌های تیک‌تاک در ایالات متحده را به یک شرکت جدید مستقر در ایالات متحده که اکثریت سهام آن متعلق به سرمایه‌گذاران آمریکایی است و توسط آنها اداره می‌شود، منتقل کند، اما پس از آنکه چین پس از اعلام تعرفه‌های سنگین ترامپ بر کالاهای چینی، اعلام کرد که آن را تأیید نخواهد کرد، متوقف شد.

اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری ایالات متحده و جیمیسون گریر، نماینده تجاری ایالات متحده، روز یکشنبه مذاکرات تجاری را با هی لیفنگ، معاون نخست‌وزیر چین و لی چنگگانگ، مذاکره‌کننده ارشد تجاری چین در اسپانیا آغاز کردند که به مسائل مربوط به تیک‌تاک خواهد پرداخت. اما این منبع اظهار داشت که انتظار نمی‌رود توافقی قبل از ۱۷ سپتامبر حاصل شود.

تیک‌تاک در دورهای قبلی مذاکرات تجاری ایالات متحده و چین در ژنو، لندن و استکهلم موردبحث قرار نگرفته بود. 

این منبع آگاه گفت:

گنجاندن عمومی تیک‌تاک به‌عنوان یک موضوع در دستور کار هنگام اعلام آخرین مذاکرات توسط وزارت خزانه‌داری، به دولت ترامپ پوشش سیاسی برای تمدید دیگری می‌دهد که ممکن است هم جمهوری‌خواهان و هم دموکرات‌های کنگره را که فروش تیک‌تاک را الزامی کردند، آزار دهد.

ترامپ دوره دوم ریاست‌جمهوری خود را در 20 ژانویه آغاز کرد و تصمیم گرفت قانونی را که مستلزم فروش دارایی‌های تیک تاک در ایالات متحده یا تعطیلی آن بود، اجرا نکند. او ابتدا مهلت را تا اوایل آوریل، سپس از ماه مه تا ژوئن و برای سومین بار تا سپتامبر تمدید کرد.

منبع:

تازه ترین ها
مونتاژ
1405/07/30 - 17:14- آمریکا

مونتاژ روترهای وای‌فای ۸ توسط تی‌پی - لینک و کی ترونیک در ایالات متحده

تی‌پی‌لینک و کی‌ترونیک قصد دارند روترهای وای‌فای ۸ را در ایالات متحده مونتاژ کنند و تولید آن‌ها احتمالاً از سال ۲۰۲۷ آغاز خواهد شد.

هشدار
1405/07/30 - 15:58- آسیا

هشدار سازمان ملل به هند در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات

کارشناسان سازمان ملل در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات به هند هشدار دادند.

تجارت
1405/07/30 - 15:24- آمریکا

تجارت هوش مصنوعی در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده

سرمایه‌گذاران با افزایش واکنش‌های منفی به مراکز داده، تجارت هوش مصنوعی را در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده می‌بینند.