about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

یک مرد ۲۴ ساله تایوانی به دلیل اداره بازار بزرگ مواد مخدر در دارک‌وب، با نام «اینکوگنیتو مارکت»، به ۳۰ سال حبس در ایالات متحده محکوم شد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، «روی-سیانگ لین»، تبعه تایوانی، به جرم اداره بازار اینکوگنیتو در دارک‌وب - یکی از بزرگترین بازارهای مواد مخدر آنلاین جهان - از سوی دادگاهی در نیویورک به ۳۰ سال زندان محکوم شد.

این پلتفرم بین سال‌های ۲۰۲۲ تا ۲۰۲۴ میلادی بیش از ۱۰۵ میلیون دلار معامله مواد مخدر از جمله کوکائین، متامفتامین و قرص‌های اکسی‌کدون آلوده به فنتانیل را تسهیل کرد و منجر به مرگ حداقل یک نفر شد.

لین که با نام کاربری «فرعون» فعالیت می‌کرد، علاوه بر نظارت بر ۶۴۰ هزار تراکنش و مدیریت ۱۸۰۰ فروشنده، با بستن سایت در مارس ۲۰۲۴ حداقل یک میلیون دلار از کاربران را سرقت و آنان را تهدید به افشای اطلاعات کرد.

وی که هنگام ورود به فرودگاه جان اف کندی در می ۲۰۲۴ دستگیر شد، به اتهامات توزیع مواد، پولشویی و فروش داروهای تقلبی اعتراف کرد.

دادگاه علاوه بر حکم حبس، مصادره بیش از ۱۰۵ میلیون دلار از دارایی‌های او و پنج سال آزادی مشروط را صادر کرد.

قاضی پرونده این جنایت را «جدی‌ترین پرونده مواد مخدر در ۲۷.۵ سال کار قضایی خود» توصیف کرد.

 

منبع:

تازه ترین ها
وام
1405/06/20 - 15:30- آمریکا

وام ۱۰۰ میلیون‌دلاری ترامپ به اپراتور آفریقایی برای مقابله با هوآوی

دولت ترامپ برای مقابله با نفوذ شرکت چینی هوآوی در آفریقا، ۱۰۰ میلیون دلار به شرکت آفریسل وام می‌دهد.

اعطای
1405/06/20 - 14:54- آمریکا

اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری فلویداِستک توسط پنتاگون

پنتاگون در حال مذاکره برای اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری هوش مصنوعی فلویداِستک است.

سرمایه‌گذاری
1405/06/20 - 13:44- آسیا

سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری کُره جنوبی در ایالات متحده

نخست‌وزیر کُره جنوبی اظهار داشت که مذاکرات پیرامون تعهد سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری این کشور در ایالات متحده به‌خوبی پیش می‌رود.