about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

مایکروسافت، در بحبوحه فشار کارمندان و سرمایه‌گذاران، استفاده رژیم صهیونیستی از فناوری خود را در نظارت گسترده بر فلسطینیان مسدود کرد.

به گزارش کارگروه تروریسم سایبری سایبربان؛ گاردین اعلام کرد که تصمیم مایکروسافت برای پایان دادن به دسترسی آژانس جاسوسی رژیم صهیونیستی به فناوری‌های کلیدی، در بحبوحه فشار کارمندان و سرمایه‌گذاران به دلیل همکاری این سازمان با ارتش اسرائیل و نقشی که فناوری آن در نسل‌کشی تقریباً دو ساله غزه ایفا کرده، گرفته شد.

فلسطینی‌ها خواستار تشدید فشار جنبش بایکوت، عدم سرمایه‌گذاری و تحریم رژیم صهیونیستی (BDS) بر مایکروسافت هستند، زیرا این شرکت همچنان در آپارتاید و نسل‌کشی عمیقاً همدست است.

مایکروسافت که فشار فزاینده‌ای را در سراسر جهان احساس می‌کند، رسماً دسترسی آژانس جاسوسی سایبری رژیم صهیونیستی، واحد ۸۲۰۰، به فناوری‌های خاص هوش مصنوعی و فضای ابری «Azure»، که برای جمع‌آوری میلیون‌ها تماس تلفنی غیرنظامی فلسطینی استفاده می‌شد، را قطع کرده است. گاردین در تحقیقات اولیه خود گزارش داد:

«طبق گفته سه منبع واحد ۸۲۰۰، پلتفرم ذخیره‌سازی ابری مایکروسافت آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار در طول نسل‌کشی را تسهیل کرده و عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری را شکل داده است.»

مایکروسافت همچنان یکی از ستون‌های کلیدی فناوری رژیم آپارتاید اسرائیل و نسل‌کشی آن در غزه است. این شرکت همچنان ارتش، دولت و زندان‌های رژیم صهیونیستی را به فناوری مورد استفاده برای ارتکاب جنایات جنگی، جنایات علیه بشریت و نسل‌کشی مجهز می‌کند.

فلسطینی‌ها خواستار افزایش فشار جهانی جنبش بایکوت، عدم سرمایه‌گذاری و تحریم رژیم صهیونیستی و سهامداران هستند تا زمانی که مایکروسافت به قوانین بین‌المللی پایبند بماند و به تمام همدستی‌های خود در جنایات وحشیانه اسرائیل پایان دهد.

رژیم صهیونیستی با استفاده از یک بخش سفارشی و تفکیک‌شده از پلتفرم Azure مایکروسافت برای نگهداری و تجزیه و تحلیل داده‌ها با استفاده از هوش مصنوعی، به عنوان یک سلاح دیجیتال، توانسته تماس‌های هر فلسطینی را رهگیری و ضبط کند. در پاسخ به افشای عمومی و فشار، مایکروسافت دسترسی واحد ۸۲۰۰ را به سرویس‌های ذخیره‌سازی ابری و هوش مصنوعی منتخب قطع و این شرکت را به اولین شرکت غول فناوری تبدیل کرد که حداقل از زمان آغاز نسل‌کشی غزه، هرگونه خدماتی را به رژیم صهیونیستی قطع می‌کند.

اکنون که پروژه نظارت گسترده رژیم صهیونیستی نمی‌تواند در Azure مایکروسافت ذخیره شود، واحد ۸۲۰۰ قصد دارد داده‌ها را به فضای ابری خدمات وب آمازون منتقل کند.

فلسطینی‌ها خواستار افزایش فشار بر تمام اهداف فناوری اولویت‌دار جنبش بایکوت، عدم سرمایه‌گذاری و تحریم رژیم صهیونیستی از جمله آمازون، گوگل، مایکروسافت، پالانتیر و سیسکو و همچنین بر دولت‌ها و نهادهای نظارتی بین‌المللی برای تنظیم مقررات فناوری‌های هوش مصنوعی و ابری به عنوان کاربردهای دوگانه (نظامی/غیرنظامی) هستند.

کارشناسان معتقدند که باید موارد زیر را برای فشار به مایکروسافت برای پایان دادن به هرگونه همدستی با رژیم صهیونیستی انجام داد:

•    به عنوان یک مصرف‌کننده، محصولات مایکروسافت را در هر زمان ممکن تحریم کنید و به تحریم ایکس‌باکس بپیوندید.
•    به دولت محلی خود فشار بیاورید تا از مایکروسافت خارج شود، قراردادها را با این شرکت قطع و برای جلوگیری از ساخت مراکز داده در جامعه خود سازماندهی کند و برای رویدادهای اجتماعی جهت قطع ارتباط با مایکروسافت کمپین راه بیندازد.
•    اگر دانشجو یا عضو هیئت علمی هستید، به کمپینی بپیوندید یا آن را شروع کنید تا دانشگاه خود را برای قطع ارتباط با مایکروسافت با خارج کردن از این شرکت و پایان دادن به قراردادهای نهادی در صورت امکان تحت فشار قرار دهید و برای حذف مایکروسافت از نمایشگاه‌های شغلی تلاش کنید. هکاتون‌ها و رویدادهای تحت حمایت مایکروسافت را در دانشگاه به طور مسالمت‌آمیز مختل کنید.
•    اگر در یک سازمان جامعه مدنی، از جمله اتحادیه‌های کارگری، مشارکت دارید، با تماس با Info@bdsmovement.net از کار مرتبط با سیاست جنبش بایکوت، عدم سرمایه‌گذاری و تحریم رژیم صهیونیستی به رهبری فلسطین در زمینه تنظیم مقررات فناوری‌های هوش مصنوعی و ابری به عنوان کاربردهای دوگانه حمایت کنید.
 

منبع:

تازه ترین ها
مونتاژ
1405/07/30 - 17:14- آمریکا

مونتاژ روترهای وای‌فای ۸ توسط تی‌پی - لینک و کی ترونیک در ایالات متحده

تی‌پی‌لینک و کی‌ترونیک قصد دارند روترهای وای‌فای ۸ را در ایالات متحده مونتاژ کنند و تولید آن‌ها احتمالاً از سال ۲۰۲۷ آغاز خواهد شد.

هشدار
1405/07/30 - 15:58- آسیا

هشدار سازمان ملل به هند در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات

کارشناسان سازمان ملل در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات به هند هشدار دادند.

تجارت
1405/07/30 - 15:24- آمریکا

تجارت هوش مصنوعی در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده

سرمایه‌گذاران با افزایش واکنش‌های منفی به مراکز داده، تجارت هوش مصنوعی را در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده می‌بینند.