about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

ایالت فلوریدا قانونی را اجرا خواهد کرد که رسانه های اجتماعی را برای افراد زیر 16 سال محدود می کند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان،ران دیسانتیس، فرماندار فلوریدا لایحه‌ای را امضا کرد که کودکان زیر 15 سال را از استفاده از پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی منع می‌کند و کودکان 14 و 15 ساله را ملزم به دریافت رضایت والدین می‌کند، اقدامی که حامیان آن می‌گویند از آنها در برابر خطرات آنلاین برای سلامت روان محافظت می‌کند.
 

این اقدام، پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی را ملزم می‌کند تا حساب افراد زیر 15 سال را که رضایت والدین ندارند، مسدود کنند. آنها را ملزم می کند که از یک سیستم تأیید شخص ثالث برای بررسی افراد زیر سن قانونی استفاده کنند.
 

مجلس قانونگذاری تحت رهبری جمهوری خواهان در ماه فوریه لایحه ای را تصویب کرد که طبق آن کودکان زیر 16 سال به طور کامل از رسانه های اجتماعی منع می شوند. ران دیسانتیس این لایحه را در اوایل ماه جاری وتو کرد و گفت که حقوق والدین را قانونی می کند. 
 

نسخه اصلاح شده به والدین اجازه می دهد تا رضایت خود را جهت فرزندان برای استفاده از رسانه های اجتماعی ارائه دهند. 
 

این لایحه در اول ژانویه 2025 به قانون تبدیل خواهد شد.
 

ران دیسانتیس در بیانیه ای گفت:
 

رسانه های اجتماعی به طرق مختلف به کودکان آسیب می رسانند.این قانون به والدین توانایی بیشتری برای محافظت از فرزندان خود می دهد.
 

حامیان این قانون اعلام کردند که این اقدام اثرات مضر رسانه های اجتماعی بر رفاه کودکانی را که بیش از حد از چنین پلتفرم هایی استفاده می کنند و در نتیجه ممکن است دچار اضطراب، افسردگی و سایر بیماری های روانی شوند، متوقف می کند.
 

منتقدان نیز اعلام کردند که این قانون ، متمم اول قانون اساسی ایالات متحده را که شامل آزادی بیان می شود را نقض می‌کند و والدین، نه دولت، باید درباره حضور آنلاین فرزندانشان در هر سنی تصمیم بگیرند.  
 

شرکت متا اعلام کرد که از قوانین فدرال حمایت می کند و شروط جدیدی را برای فروشگاه های برنامه آنلاین اجرا می کند تا تأییدیه والدین را تضمین کند.
 

منبع:

تازه ترین ها
طرح
1405/06/01 - 11:16- آسیا

طرح افزایش و تسریع عملکرد برای شرکت‌های کوچک و متوسط در دهلی

دهلی برنامه ظرفیت‌سازی طرح افزایش و تسریع عملکرد را برای شرکت‌های کوچک و متوسط راه‌اندازی کرد.

اندیشکده
1405/06/01 - 11:08- تروریسم سایبری

اندیشکده جعلی رژیم صهیونیستی، ابزار جدید روایت‌سازی در جنگ

رژیم صهیونیستی در تلاشی آشکار برای تأثیرگذاری بر چت‌بات‌های هوش مصنوعی، یک اندیشکده جعلی ایجاد کرد.

راه‌اندازی
1405/06/01 - 10:52- هوش مصنوعي

راه‌اندازی استاندارد پیشنهادی متن‌باز در ایالات متحده

راه‌اندازی یک استاندارد پیشنهادی متن‌باز در ایالات متحده که فرایندهای دولتی را توسط عوامل هوش مصنوعی مشخص می‌کند.