about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

محاکمه مخترع بیت کوین در بریتانیا

فردی که ادعا می کند بیت کوین را اختراع کرده است، به اتهام شهادت دروغ در دادگاه بریتانیا محاکمه خواهد شد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان،یک دانشمند کامپیوتر استرالیایی که ادعا می کرد بیت کوین را اختراع کرده است، به دلیل شهادت دروغ توسط یک قاضی در دادگاه عالی لندن به دادستان های بریتانیا ارجاع شد.

قاضی بریتانیایی که متوجه شد کریگ رایت برای حمایت از ادعای نادرست خود به طور گسترده و مکرر دروغ گفته است،او را به دلیل شهادت دروغ متهم کرد.

کریگ استیون رایت (Craig Steven Wright) متولد 1970 میلادی، یک تاجر و دانشمند کامپیوتر استرالیایی است، که به دلیل ادعاهای خود مبنی بر اینکه "من خالق ارز دیجیتال  بیت کوین هستم" در جامعه رمزارزها معروف شد. 

کریگ استیون رایت چندین مرتبه مدعی شد که یکی از عضوهای مهم در تیم اصلی سازنده رمزارز بیت کوین است، همین ادعاها باعث شد خیلی از افراد در دنیای امروز فکر کنند که واقعا خالق پادشاه ارزهای دیجیتال یعنی بیت کوین، آقای کریگ رایت است. 

وکلای رایت می‌گویند که او همان ساتوشی ناکاموتو معروف و مالک اصلی وب‌سایت «bitcoin.org» است.

 اما قاضی جیمز ملور در ماه مارس اعلام کرد که شواهد بر این است که کریگ استیون رایت، ساتوشی ناکاموتو نبوده است.

 قاضی طی حکمی اعلام کرد که پرونده را به مدیر دادستانی عمومی بریتانیا ارجاع می دهد تا بررسی کند که آیا کریگ استیون رایت باید به دلیل سوگند خوردن در طول دادگاه به شهادت دروغ متهم شود یا خیر. 

 

 

منبع:

تازه ترین ها
ممنوعیت
1405/06/22 - 10:45- آسیا

ممنوعیت استفاده از لپ‌تاپ برای دانش‌آموزان پایه ششم در امارات

استفاده از لپ‌تاپ برای دانش‌آموزان پایه ششم در مدارس امارات ممنوع شد و دانش‌آموزان به استفاده از کتب درسی روی خواهند آورد.

کره‌شمالی
1405/06/22 - 10:37- جرم سایبری

کره‌شمالی و نفوذ به شرکت‌های آمریکا

بر اساس یک گزارش، کره‌شمالی در حال تشدید تلاش‌های خود برای نفوذ به شرکت‌های آمریکایی از طریق نیروهای فناوری اطلاعات در کشورهای ثالث، از جمله ایران و لبنان، است.

جریمه ۱۷.۱ میلیارد دلاری مِتا و تداوم جمع‌آوری داده از کودکان

کارشناسان معتقدند که توافق ۱۷.۱ میلیارد دلاری مِتا، جمع‌آوری داده‌ها از افراد زیر سن قانونی را محدود نکرد.