about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

سخنگوی دولت از توسعه زیرساخت‌های هوش مصنوعی به منظور توسعه ابزارها، مدل‌های بومی، محصولات و پژوهش‌های این حوزه فناوری با حمایت معاونت علمی و سایر دستگاه‌ها خبر داد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ، فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت در بازدید از مرکز ملی داده‌های تصویری با اشاره به حمایت جدی، زیرساختی‌ و نرم‌افزاری دولت برای توسعه فناوری‌ها و ابزارهای فناورانه به ویژه الزامات و ابزارهای مبتنی بر هوش مصنوعی، اظهار کرد: فعالیت نیروی انسانی جوان و متخصص در حوزه‌های جدید فناورانه و توسعه اقتصادهای جدید پیش روی فضاهای کسب و کار در حال گسترش و امیدوارکننده است.وی افزود: تیم‌های فناور و نوآور جوان از جمله همین مجموعه که در حوزه پردازش داده‌های تصویری فعالیت دارند نشان دهنده آینده روشن ایران در حوزه فناوری‌های نوین به ویژه فناوری هوش مصنوعی است.سخنگوی دولت ادامه داد: جوانانی که در حوزه‌های نوین فناوری و در لبه‌های دانش حرکت می کنند و تلاش می‌کنند علم را از روی کاغذ، به عرصه‌هایی همچون اقتصاد بیاورند، باعث خوشحالی است و قطعاً حرکت‌های نوآورانه و فناورانه این چنینی مورد حمایت جدی دولت خواهد بود. مهاجرانی، با بیان این‌که امروز تلاش شرکت‌های دانش‌بنیان و دستاوردهایی که فرزندان کشور دست یافته‌اند، مایه مباهات و افتخار ملی است، ابراز امیدواری کرد: با تلاش‌هایی که متخصصان و نخبگان جوان کشور انجام می‌دهند، شاهد نقش آفرینی و سهم بیش‌تر نوآوری و فناوری در عرصه‌های مختلف به ویژه تحول در اقتصاد باشیم.

سخنگوی دولت در ادامه با اشاره به نقش فناوری و نوآوری در حوزه‌های مختلف از جمله فضای مجازی و رسانه گفت: یک معنای واحد که همان ایران اسلامی است، همه ما را دور هم جمع می‌کند و ذیل رهنمودهای رهبر فرزانه انقلاب، جامعه‌ای منسجم را شکل داده است. ذیل تأکیدات ایشان اساس توسعه و پیشرفت این جامعه توسعه فناوری‌ها و حرکت در مسیر دست‌یابی به جدیدترین نوآوری‌ها و پیشرفت‌های فناورانه است که امروز به کمک شرکت‌های دانش‌بنیان محقق شده است. دولت چهاردهم نیز هم‌راستا با سیاست‌های کلان و راهبردی کشور، تسهیل‌گر مسیر توسعه فناوری‌های نوین و حرکت در مرزهای دانش و فناوری به کمک جوانان شرکت‌های دانش‌بنیان است.مهاجرانی، درباره مرکز ملی داده‌های تصویری عنوان کرد: موضوع پردازش داده‌ها، توسعه مدل‌های بومی و توسعه ابزارهای هوش مصنوعی جزو ‌روندهای مهم و اولویت‌دار است و جزو موضوعاتی به شمار می‌رود که ضمن تأکید اسناد بالادستی کشور، تأکید مقام معظم رهبری را دارد و دولت در بخش‌های مختلف از جمله معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، سازمان ملی هوش مصنوعی، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، در کنار هم مسیر توسعه هوش مصنوعی در کشور را طی می‌کنند.

وی با اشاره به نقش معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری در حمایت از توسعه فناوری‌های نوین از جمله هوش مصنوعی گفت: اساسنامه‌ای که توسط معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری در حوزه فناوری هوش مصنوعی، در حال تدوین بوده و مورد حمایت دولت است، خط مشی حرکت و نقش بخش‌های مختلف را مشخص می‌کند.مهاجرانی تصریح کرد: این اساس‌نامه پس از تدوین و تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی، در دستور کار دستگاه‌ها قرار خواهد گرفت و با هماهنگی که بین دستگاه‌ها و وزارتخانه‌های مختلف ایجاد خواهد شد و توانمندی و انگیزه خوبی که در هر دو دستگاه وجود دارد، امیدوار هستیم که به نتایج خوبی در توسعه هوش مصنوعی، ابزارهای رسانه و فناوری‌های این حوزه باشیم.گفتنی است، مرکز ملی داده‌های تصویری با نگاه به چهارگانه دانش، فناوری، کاربرد، محصول- سرویس با هدف جمع آوری، تجمیع و بهره برداری از دیتاست‌های بومی با مدل مردم پایه (VGI) تشکیل شده است تا با استفاده از ظرفیت‌های بومی و پراکندگی موقعیت محور نیاز محصول - سرویس‌های هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی تصویر محور را مرتفع سازد.در کنار تجمیع داده‌ها و شکل گیری دیتاست‌ها، مرکز با الگوی شتاب‌دهی با مدل استارت آپ استودیویی اقدام به توسعه کسب و کارهای دانش پایه نموده که برخی ازین محصولات و سرویس ها در دسترس عموم کاربران قرار گرفته است.

منبع:

موضوع:

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1405/07/08 - 14:15- آسیا

راه‌اندازی پلتفرم امنیت هویت در امارات و عربستان

شرکت BIO-key با گروه المجلس همکاری می‌کند تا راهکارهای امنیت هویت بیومتریک را به سازمان‌های دولتی و خصوصی در امارات متحده عربی و عربستان سعودی ارائه دهد.

سرمایه‌گذاری
1405/07/08 - 13:48- آمریکا

سرمایه‌گذاری احتمالی شرکت تایوانی TSMC در تگزاس

شرکت تایوانی تی‌اس‌ام‌سی (TSMC) در حال بررسی سرمایه‌گذاری احتمالی در تگزاس ایالات متحده است.

افزایش
1405/07/08 - 13:09- هوش مصنوعي

افزایش صادرات محصولات با فناوری پیشرفته توسط اوکراین

اوکراین افزایش صادرات محصولات با فناوری پیشرفته را هدف قرار داده و بر تاب‌آوری دیجیتال خود تأکید می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.