about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

«داریو امودی» می‌گوید با هوش مصنوعی می‌توانیم پیشرفت‌های 100 سال آینده زیست‌شناسی را طی 5 تا 10 سال به‌ دست آوریم.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ «داریو امودی» (Dario Amodei)، مدیرعامل آنتروپیک، در مصاحبه جدیدی صحبت‌های جالبی درباره آینده هوش مصنوعی کرده است. او می‌گوید با این فناوری می‌توانیم طی 5 تا 10 سال دیگر به پیشرفت‌های 100 سال آینده عرصه‌هایی مثل زیست‌شناسی دست یابیم. همین امر می‌تواند طول عمر انسان را دو برابر افزایش دهد.

داریو امودی در مصاحبه با وال استریت ژورنال گفت:

«حدسم این است که اگر واقعاً موارد لازم برای هوش مصنوعی را به‌درستی دریافت کنیم، می‌توانیم 5 یا 10 سال آینده در زمینه‌هایی مانند زیست‌شناسی 100 سال پیشرفت کنیم. اگر به آنچه انتظار داریم انسان‌ها 100 سال آینده در مثلاً زیست‌شناسی انجام دهند، فکر کنید، دوبرابرکردن طول عمر انسان اصلاً دور از ذهن نیست.»

داریو امودی Ph.D رشته بیوفیزیک دانشگاه پرینستون را دارد و قبل از آنکه وارد دره سیلیکون شود، محقق فوق‌دکترای دانشگاه استنفورد بود اما پیش‌بینی امودی درباره دوبرابرکردن عمر انسان در چنین مدت کوتاهی صرفاً حدس‌وگمان است و شاید دقیق نباشد.

نظرات مدیرعامل آنتروپیک درباره هوش مصنوعی

این اولین باری نیست که داریو امودی از پتانسیل هوش مصنوعی در زیست‌شناسی و سلامت تعریف می‌کند. اکتبر 2024 او در مقاله‌ای بلند به این موضوع اشاره کرده بود که هوش مصنوعی درنهایت می‌تواند منجر به پیشرفت در درمان تقریباً تمام بیماری‌های عفونی طبیعی، ازبین‌بردن بیشتر سرطان‌ها و درمان‌های مؤثر بیماری‌های ژنتیکی شود.

امودی در مصاحبه جدیدش گفت 3 تا 6 ماه گذشته بیش‌ازپیش مطمئن شده که سیستم‌های هوش مصنوعی درحال پیشرفت هستند تا درنهایت تقریباً در همه وظایف از انسان پیشی بگیرند. او می‌گوید:

«حدس من این است که تا سال 2026 یا 2027، سیستم‌های هوش مصنوعی خواهیم داشت که تقریباً در همه‌چیز از همه انسان‌ها بهتر هستند.»

البته امودی اذعان دارد پیشرفت سریع این فناوری با محدودیت‌هایی مواجه است. او می‌گوید: «چیزی که ما را در کاربردهای مثبت [هوش مصنوعی] بیش از همه عقب نگه می‌دارد، دنیای فیزیکی و محدودیت‌های نهادهای انسانی است.» البته به عقیده او، داروهایی که هوش مصنوعی توسعه می‌دهد همچنان باید تحت آزمایش‌های بالینی قرار بگیرند.

«لری الیسون»، هم‌بنیان‌گذار اوراکل، نیز درباره اهمیت هوش مصنوعی در بهبود سلامت انسان با امودی هم‌نظر است. او هفته گذشته در کاخ سفید سخنرانی کرد و گفت در آینده هوش مصنوعی می‌تواند در تشخیص و ساخت واکسن‌های درمانی سرطان کمک کند و طی 48 ساعت این واکسن‌ها را در دسترس همه قرار دهد.

منبع:

تازه ترین ها
هشدار
1405/07/05 - 23:00- آسیب پذیری

هشدار درباره دو آسیب‌پذیری خطرناک در تجهیزات سیتریکس

دو آسیب‌پذیری روزصفر در «Citrix NetScaler ADC» و «Gateway» شناسایی شده که طبق گزارش‌ها در حملات واقعی مورد سوءاستفاده قرار گرفته‌اند.

هشدار
1405/07/05 - 16:25- اروپا

هشدار دانمارک درباره حملات سایبری احتمالی روسیه

دانمارک با تشدید سطح تهدید سایبری، نسبت به حملات احتمالی روسیه هشدار داد.

هوش
1405/07/05 - 16:08- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی ابزار هکرها برای موج جدید حملات سایبری

کارشناسان معتقدند که هکرها حساب‌ها و سرورهای هوش مصنوعی را برای دامن زدن به رونق جدید جرایم سایبری می‌ربایند.