about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

دیوید الیسون، با دولت ترامپ پیشتاز این رقابت باشد، گزارش‌های تازه نشان می‌دهند که تد ساراندوس، مدیرعامل نتفلیکس، در نوامبر با ترامپ دیدار کرده تا درباره این معامله بزرگ صحبت کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛0 آیا معامله ۸۲.۷ میلیارد دلاری نتفلیکس برای خرید استودیوی Warner Bros تأیید خواهد شد؟ در حالی که انتظار می‌رفت Paramount با توجه به ارتباطات مدیرعاملش، دیوید الیسون، با دولت ترامپ پیشتاز این رقابت باشد، گزارش‌های تازه نشان می‌دهند که تد ساراندوس، مدیرعامل نتفلیکس، در نوامبر با ترامپ دیدار کرده تا درباره این معامله بزرگ صحبت کند.

ترامپ در این جلسه به ساراندوس پیشنهاد داده که Warner Bros باید به بالاترین پیشنهاد فروش برود. منابع نزدیک می‌گویند که پس از این دیدار، ساراندوس به نظر می‌رسد متقاعد شده که ترامپ مخالفت فوری با این معامله نخواهد داشت. این گزارش‌ها توسط Bloomberg و The Hollywood Reporter منتشر شده‌اند.

پس از انتشار خبر این دیدار، ترامپ آن را تأیید کرد و گفت: «نتفلیکس شرکت فوق‌العاده‌ای است و تد مردی فوق‌العاده. من احترام زیادی برای او قائلم. اما این یک سهم بزرگ بازار است و باید ببینیم چه اتفاقی می‌افتد.» هنوز مشخص نیست آیا این معامله با تأیید نهادهای نظارتی روبرو خواهد شد یا خیر.

موضوع:

تازه ترین ها
درخواست
1405/06/21 - 18:45- هوش مصنوعي

درخواست صندوق جهانی ظرفیت‌سازی هوش مصنوعی توسط سازمان ملل

سازمان ملل طی گزارشی درخواست خود را برای ایجاد صندوق جهانی ظرفیت‌سازی در حوزه هوش مصنوعی اعلام کرد.

بازنگری
1405/06/21 - 17:59- آسیا

بازنگری پروژه مرکز داده هوش مصنوعی در امارات

امارات متحده عربی بی‌سروصدا در حال بازنگری برنامه‌های خود برای یک پروژه مرکز داده هوش مصنوعی با ظرفیت ۵ گیگاوات است.

محاکمه
1405/06/21 - 17:18- آمریکا

محاکمه شرکت هوآوی در ایالات متحده آغاز شد

محاکمه شرکت هوآوی در ایالات متحده به اتهام توطئه برای ارتکاب جرایم سازمان‌یافته طی دو دهه در نیویورک آغاز شد.