about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

دیوید الیسون، با دولت ترامپ پیشتاز این رقابت باشد، گزارش‌های تازه نشان می‌دهند که تد ساراندوس، مدیرعامل نتفلیکس، در نوامبر با ترامپ دیدار کرده تا درباره این معامله بزرگ صحبت کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛0 آیا معامله ۸۲.۷ میلیارد دلاری نتفلیکس برای خرید استودیوی Warner Bros تأیید خواهد شد؟ در حالی که انتظار می‌رفت Paramount با توجه به ارتباطات مدیرعاملش، دیوید الیسون، با دولت ترامپ پیشتاز این رقابت باشد، گزارش‌های تازه نشان می‌دهند که تد ساراندوس، مدیرعامل نتفلیکس، در نوامبر با ترامپ دیدار کرده تا درباره این معامله بزرگ صحبت کند.

ترامپ در این جلسه به ساراندوس پیشنهاد داده که Warner Bros باید به بالاترین پیشنهاد فروش برود. منابع نزدیک می‌گویند که پس از این دیدار، ساراندوس به نظر می‌رسد متقاعد شده که ترامپ مخالفت فوری با این معامله نخواهد داشت. این گزارش‌ها توسط Bloomberg و The Hollywood Reporter منتشر شده‌اند.

پس از انتشار خبر این دیدار، ترامپ آن را تأیید کرد و گفت: «نتفلیکس شرکت فوق‌العاده‌ای است و تد مردی فوق‌العاده. من احترام زیادی برای او قائلم. اما این یک سهم بزرگ بازار است و باید ببینیم چه اتفاقی می‌افتد.» هنوز مشخص نیست آیا این معامله با تأیید نهادهای نظارتی روبرو خواهد شد یا خیر.

موضوع:

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.