مانور هکرهای ایرانی در سیستمهای کالجهای رژیم صهیونیستی
به گزارش کارگروه بینالملل سایبربان؛ لیور بن دیوید (Lior Ben-David)، کارشناس امنیت سایبری، حمله هکرهای ایرانی به دانشگاههای رژیم صهیونیستی را یکی از شدیدترین حادثههایی توصیف کرد که با آن مواجه شده و خاطرنشان کرد که اطلاعات حساس دزدیده شده میتواند منجر به سرقت هویت یا تصرف حسابهای رسانههای اجتماعی دانشجویان شود.
این نقض، ناشی از سیستمی که توسط اکثر کالجهای اسرائیلی استفاده میشود، توسط بندیوید در ژوئیه 2023 گزارش شد. علیرغم هشدارها، بسیاری از دانشکدهها نتوانستند آسیبپذیری را اصلاح کنند و در نتیجه دادهها را به خطر انداختند.
هکرهای ایرانی اعلام کردند که تقریباً 120 گیگابایت داده از کالج ساپیر (Sapir) را منتشر کردهاند. پستهای تلگرامی آنها همچنین نشان از سرقت اطلاعات سایر مؤسسات مانند کالج سخنین (Sakhnin) و آکادمی پلیس در بیت شمش (Beit Shemesh) و ویدئوهایی بود که سیستمها را در حال هک شدن نشان میداد. علاوه بر این، آنها ویدئویی را منتشر کردند که در آن مدیر عامل شرکت امنیت سایبری و خانواده او در یک رویداد حضور داشتند.
به گفته «MalamTeam»، شرکت خدمات فناوری اطلاعات واقع در اراضی اشغالی و مالک سیستم به خطر افتاده، آنها سیستم را 2 سال پیش به نسخهای بهروز کردند که مانع از نفوذ شد، اما بسیاری از کالجها نتوانستند همین کار را انجام دهند.
این شرکت ادعا کرد :
«این یک نسخه قدیمی است که به مدت 2 سال پشتیبانی نمیشود. انتقال همه کالجها به یک پورتال جدید قبلاً تکمیل شده است. با تشکر از لیور بن دیوید برای مطرح کردن این موضوع در آرایه سایبری حدود نیم سال پیش. این موضوع توسط کالجها بررسی شد.»
MalamTeam ابتدا سعی کرد فاصله بگیرد اما بعداً نظارت کالجها را پذیرفت. این حادثه سازمان ملی سایبری رژیم صهیونیستی را که نگران افزایش تعداد حملات سایبری به دلیل عملیاتهای هکرها برای هدف قرار دادن شبکههای اسرائیلی است، دچار مشکل میکند. کارشناسان عنوان کردند که برخی حملات بر سرقت دادهها متمرکز بودند در حالیکه برخی دیگر وبسایتها را مورد حمله قرار دادند و آنها را خراب کردند.
بن دیوید گفت :
«4000 کارت شناسایی دانشجویی به همراه ایمیلهای مدیر عامل مالامتیم فاش شده است. انتظار میرود اطلاعات سایر کالجها بعداً منتشر شود. تعیین میزان نفوذ سایبری در سیستمهای کالج دشوار است، اما به دانشجویان توصیه میکنیم که بر حسابهای بانکی خود و سایر برنامههای کاربردی که از راه دور به آنها دسترسی دارند نظارت کنند. دانشجویانی که در نیروهای امنیتی خدمت میکنند باید محتاط باشند، زیرا اطلاعات آنها ممکن است توسط هکرها مورد استفاده قرار گیرد.»