about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

به کارکنان آژانس امنیت سایبری و امنیت زیرساخت ایالات متحده در روز پنجشنبه اطلاع داده شد که واجد شرایط برنامه استعفای معوق دولت فدرال نیستند.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، عصر سه‌شنبه، دفتر مدیریت نیروی انسانی ایالات متحده، ایمیلی به دو میلیون کارمند دولتی ارسال کرد که به آن‌ها پیشنهاد می‌داد در صورت استعفا تا ۶ فوریه، حقوق و مزایای خود را تا پایان سپتامبر حفظ کنند.

طبق این ایمیل، پیشنهاد خرید خدمت (buyout) برای همه کارکنان تمام‌وقت فدرال در دسترس است، به‌جز افراد نظامی نیروهای مسلح، کارکنان خدمات پستی ایالات متحده، کارکنان در موقعیت‌های مرتبط با اجرای قوانین مهاجرت و امنیت ملی، و کسانی که در هر موقعیت دیگری قرار دارند که به‌طور خاص توسط نهاد استخدام‌کننده‌شان مستثنی شده‌اند.

یک منبع آگاه از این موضوع اظهار داشت که کارکنان آژانس امنیت سایبری و امنیت زیرساخت (CISA) از این پیشنهاد مستثنی شده‌اند زیرا آن‌ها به‌عنوان کارکنان امنیت ملی محسوب می‌شوند.

بر اساس ایمیلی که توسط بریجت بین، مدیر اجرایی آژانس امنیت سایبری و امنیت زیرساخت ارسال شده است، این ممنوعیت طبق راهنمایی وزارت امنیت داخلی(DHS)  اعمال شده است.

سخنگویان وزارت امنیت داخلی و آژانس امنیت سایبری و امنیت زیرساخت به این موضوع واکنشی نشان ندادند.

آژانس امنیت سایبری و امنیت زیرساخت در ساختار وزارت امنیت داخلی قرار دارد.

این تصمیم برای مستثنی کردن کارکنان آژانس امنیت سایبری و امنیت زیرساخت از برنامه استعفای معوق، پس از اظهارات اخیر کریستی نوئم، وزیر جدید امنیت داخلی، اتخاذ شده است.

او در جلسه تأیید خود گفت که آژانس امنیت سایبری و امنیت زیرساخت باید بسیار مؤثرتر، کوچک‌تر و چابک‌تر باشد تا بتواند مأموریت خود را به درستی انجام دهد.

در ماه نوامبر، رند پال، سناتور جمهوری‌خواه از ایالت کنتاکی، در مصاحبه‌ای اظهار داشت که مایل است آژانس امنیت سایبری و امنیت زیرساخت را به‌طور کامل حذف کند.

پال اخیراً ریاست کمیته امنیت داخلی و امور دولتی سنا را بر عهده گرفته است، که نظارت بر این آژانس را بر عهده دارد.

با این حال، بعید است که پال موفق به حذف آژانس امنیت سایبری و امنیت زیرساخت شود، زیرا بسیاری از رهبران کنگره از هر دو جناح سیاسی به اهمیت مأموریت این آژانس اذعان دارند.

با این وجود، در سال‌های اخیر، برخی قانون‌گذاران نسبت به عملکرد این آژانس ابراز نگرانی کرده و خواستار اصلاحاتی در نحوه مدیریت اطلاعات نادرست توسط آن شده‌اند.

 

منبع:

تازه ترین ها
وام
1405/06/20 - 15:30- آمریکا

وام ۱۰۰ میلیون‌دلاری ترامپ به اپراتور آفریقایی برای مقابله با هوآوی

دولت ترامپ برای مقابله با نفوذ شرکت چینی هوآوی در آفریقا، ۱۰۰ میلیون دلار به شرکت آفریسل وام می‌دهد.

اعطای
1405/06/20 - 14:54- آمریکا

اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری فلویداِستک توسط پنتاگون

پنتاگون در حال مذاکره برای اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری هوش مصنوعی فلویداِستک است.

سرمایه‌گذاری
1405/06/20 - 13:44- آسیا

سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری کُره جنوبی در ایالات متحده

نخست‌وزیر کُره جنوبی اظهار داشت که مذاکرات پیرامون تعهد سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری این کشور در ایالات متحده به‌خوبی پیش می‌رود.