لزوم برچسب گذاری بر روی محتوای رسانه های اجتماعی
به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان، یک جراح آمریکایی خواستار اضافه شدن یک برچسب هشدار به برنامه های رسانه های اجتماعی شد تا یادآوری کند که این پلتفرم ها باعث آسیب رساندن به جوانان به ویژه نوجوانان شده است.
بر اساس مقالهای که منتشر شده است، برچسب هشدار به تنهایی رسانههای اجتماعی را برای جوانان ایمن نمیکند، اما میتواند آگاهی را افزایش و رفتار را تغییر دهد. کنگره ایالات متحده باید قانونی را تصویب کند که چنین برچسب هشداری را الزامی کند.
مدافعان و قانونگذاران مدتهاست که پلتفرم های رسانه های اجتماعی مانند فیس بوک، اینستاگرام، تیک تاک و اسنپ چت را متهم و اعلام کرده اند که اثرات مضری بر کودکان دارند.
جراح آمریکایی ژنرال ویوک مورتی (General Vivek Murthy) گفت:
زمان آن فرا رسیده است که برچسب هشدار را در پلتفرمهای رسانههای اجتماعی الزام کنیم، مبنی بر اینکه رسانههای اجتماعی با آسیبهای سلامت روانی قابل توجهی برای نوجوانان همراه است.
برخی از ایالت های آمریکا در تلاش برای تصویب قانونی برای محافظت از کودکان در برابر اثرات مضر رسانه های اجتماعی مانند اضطراب، افسردگی و سایر بیماری های روانی هستند.
قانونگذاران ایالت نیویورک در این ماه قانونی را تصویب کردند که به موجب آن پلتفرم های رسانه های اجتماعی از افشای محتوای الگوریتمی «اعتیادآور» بدون رضایت والدین برای کاربران زیر 18 سال منع می شوند.
در ماه مارس، ران دیسانتیس، فرماندار فلوریدا، لایحهای را امضا کرد که افراد زیر 14 سال را از ورود به شبکههای اجتماعی منع و کاربران 14 و 15 ساله را ملزم به دریافت رضایت والدین میکند.