about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

هوش
1403/08/29 - 07:56- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی و دانش‌آموزان؛ تحولی که باید برای آن آماده شد

آموزش و پرورش، به خصوص مدارس به عنوان مهم‌ترین بستر تربیت نسل آینده، نقش کلیدی در آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ورود به دنیای هوش مصنوعی دارد. اکنون هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

علاقه ترامپ به فروش تیک‌تاک در آمریکا

دونالد ترامپ اعلام کرد که علاقه قابل‌توجهی برای خرید تیک‌تاک در آمریکا وجود دارد.

به گزارش کارگروه شبکه اجتماعی سایبربان، دونالد ترامپ اعلام کرد که علاقه قابل‌توجهی برای خرید تیک‌تاک در آمریکا وجود دارد، زیرا دولت او به دنبال واسطه‌گری برای فروش این برنامه متعلق به چین است.

تیک‌تاک موردتوجه شرکت‌های فناوری قرارگرفته است. شایعات درباره خرید این رسانه اجتماعی توسط غول‌های فناوری همچون مایکروسافت و اوراکل بر سر زبان‌ها افتاده است.

 تیک‌تاک قرار بود تا روز ۱۹ ژانویه پس از اجرایی شدن قانونی که ادامه فعالیت این اپلیکیشن را به دلیل نگرانی از سوءاستفاده مقامات چینی از داده‌های آمریکایی‌ها ممنوع می‌کند، فعالیت خود را برای ۱۷۰ میلیون کاربر آمریکایی خود متوقف کند اما  ترامپ اعلام کرد که پس از روی کار آمدن خود، یک مهلت ۹۰ روزه برای تیک‌تاک در نظر خواهد گرفت. برخی از جمهوری‌خواهان در کنگره با مهلت ۹۰ روزه ترامپ مخالفت کردند.

 دونالد ترامپ طی پستی در شبکه اجتماعی تروث سوشال در مورد فروش تیک‌تاک اظهار داشت:

 چنین توافقی به نفع چین و همه طرف‌های درگیر خواهد بود.

سرنوشت تیک‌تاک با توجه به قانون ایالات‌متحده مبهم باقی‌مانده است. ترامپ پس از آغاز به کار، فرمانی را امضا کرد که اجرای قانون ممنوعیت تیک‌تاک را 75 روز به تعویق انداخت و فرصت بیشتری برای مذاکره فراهم کرد.

 

منبع:

تازه ترین ها
برنامه
1403/11/17 - 17:54- هوش مصنوعي

برنامه بلژیک در راستای توسعه هوش مصنوعی و راهبُرد مخابراتی

بلژیک در نظر دارد از هوش مصنوعی برای اجرای قانون و راهبُرد مخابراتی استفاده کند.

اجلاس
1403/11/17 - 16:53- هوش مصنوعي

اجلاس توسعه هوش مصنوعی در پاریس

رهبران جهانی در پاریس گرد هم می‌آیند تا درباره توسعه هوش مصنوعی گفتگو کنند.

علاقه ترامپ به فروش تیک‌تاک در آمریکا

دونالد ترامپ اعلام کرد که علاقه قابل‌توجهی برای خرید تیک‌تاک در آمریکا وجود دارد.