about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

بر اساس یک گزارش، کره‌شمالی در حال تشدید تلاش‌های خود برای نفوذ به شرکت‌های آمریکایی از طریق نیروهای فناوری اطلاعات در کشورهای ثالث، از جمله ایران و لبنان، است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، به ادعای منابع آمریکایی، بخشی از این اقدام با هدف تأمین مالی برنامه‌های تسلیحاتی پیونگ‌یانگ انجام می‌شود.

گزارش «کوین‌تلگراف» به نقل از شبکه ان‌بی‌سی نیوز حاکی است کره‌شمالی نیروهای دورکار خود را با استفاده از کشورهای ثالث وارد شرکت‌های آمریکایی می‌کند و درآمد حاصل از این فعالیت‌ها را به مجموعه‌های ارشد در کره‌شمالی منتقل می‌کند.

در توصیه‌نامه مشترکی که دولت آمریکا و چند نهاد خارجی در ماه ژوئیه منتشر کردند، آمده است نیروهای فناوری اطلاعات کره‌شمالی تلاش می‌کنند با دریافت قراردادهای کاری، دستمزدهای خود را به نهادهای وابسته به حاکمیت این کشور منتقل کنند.

این افراد همچنین می‌توانند تهدیدی داخلی برای شرکت‌ها باشند و در زمینه‌هایی مانند نشت داده، سرقت رمزارز و دسترسی به اطلاعات حساس نقش داشته باشند.

طبق گزارش ان‌بی‌سی، پیونگ‌یانگ همزمان با افزایش فشار آمریکا و دیگر دولت‌ها، شیوه فعالیت خود را تغییر داده است.

یکی از روش‌های جدید، استفاده از نیروهای فناوری اطلاعات کشورهای ثالث به‌عنوان جایگزین در مصاحبه‌های شغلی است.

این افراد که از طریق شبکه لینکدین جذب می‌شوند، در ازای شرکت در مصاحبه‌ها حدود ۵۰۰ دلار رمزارز در ماه دریافت می‌کنند.

پس از آنکه قرارداد کاری به دست آمد، عوامل کره‌شمالی انجام واقعی وظایف شغلی را بر عهده می‌گیرند.

این گزارش در شرایطی منتشر شده که ابعاد فعالیت‌های سایبری و مالی کره‌شمالی نیز افزایش یافته است.

بر اساس داده‌های شرکت امنیت سایبری «کراوداسترایک» که در ماه مه منتشر شد، گروه‌های هکری مرتبط با دولت کره‌شمالی در سال ۲۰۲۵ بیش از ۲ میلیارد دلار خسارت در حوزه رمزارز ایجاد کرده‌اند؛ رقمی که نسبت به سال قبل ۵۱ درصد افزایش نشان می‌دهد.

از سوی دیگر، بانک مرکزی کره‌جنوبی برآورد کرده است تولید ناخالص داخلی کره‌شمالی در سال ۲۰۲۵ با وجود تحریم‌های بین‌المللی، ۳.۵ درصد رشد کرده است؛ موضوعی که بار دیگر توجه‌ها را به راهکارهای این کشور برای تأمین منابع مالی و دور زدن فشارهای اقتصادی ناشی از تحریم‌ها جلب کرده است.

 

منبع:

تازه ترین ها
حمایت
1405/06/22 - 11:19- اروپا

حمایت مجلس اعیان بریتانیا از استراتژی دارایی‌های دیجیتال

مجلس اعیان بریتانیا از اصلاحیه مربوط به استراتژی دارایی‌های دیجیتال حمایت کرد.

ممنوعیت
1405/06/22 - 10:45- آسیا

ممنوعیت استفاده از لپ‌تاپ برای دانش‌آموزان پایه ششم در امارات

استفاده از لپ‌تاپ برای دانش‌آموزان پایه ششم در مدارس امارات ممنوع شد و دانش‌آموزان به استفاده از کتب درسی روی خواهند آورد.

کره‌شمالی
1405/06/22 - 10:37- جرم سایبری

کره‌شمالی و نفوذ به شرکت‌های آمریکا

بر اساس یک گزارش، کره‌شمالی در حال تشدید تلاش‌های خود برای نفوذ به شرکت‌های آمریکایی از طریق نیروهای فناوری اطلاعات در کشورهای ثالث، از جمله ایران و لبنان، است.