about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

تایوان، کنترل صادرات فناوری‌های دو‌منظوره را تشدید می‌کند.

به گزارش کاگروه بین الملل سایبربان، وزارت اقتصاد تایوان اعلام کرد که این کشور برای انجام تعهدات خود در جلوگیری از گسترش سلاح‌های هسته‌ای، کنترل‌های صادراتی خود را بر فناوری‌های بالقوه دومنظوره غیرنظامی-نظامی تشدید خواهد کرد که شامل رایانه‌های کوانتومی و تجهیزات نیمه‌رسانا پیشرفته نیز می‌شود.

از زمان حمله روسیه به اوکراین در سال ۲۰۲۲، تایوان به‌روزرسانی‌های متوالی در روند کنترل صادرات خود را اعلام کرده است تا از استفاده غیرقانونی کالاهای پیشرفته تایوانی برای اهداف نظامی جلوگیری کند.

اداره تجارت بین‌الملل وزارت اقتصاد تایوان، یک دوره بررسی ۶۰ روزه برای اصلاحات برنامه‌ریزی‌شده در فهرست کنترل صادرات خود برای اقلام و فناوری‌های دومنظوره و فهرست دیگری که اقلام نظامی را پوشش می‌دهد، صادر کرد.

این وزارتخانه افزود که این دوره بررسی برای دریافت بازخورد از طرف‌های ذی‌نفع قبل از اجرای نهایی قوانین است.

وزارتخانه اقتصاد با اشاره به توافق بین‌المللی برای جلوگیری از گسترش سلاح‌ها، اعلام کرد:

 تایوان این اصلاحات را برای رعایت توافق واسنار انجام می‌دهد، اگرچه تایوان که از نظر دیپلماتیک منزوی است، امضاکننده آن نیست.

توافق واسنار به‌منظور کمک به امنیت و ثبات منطقه‌ای و بین‌المللی، از طریق ارتقای شفافیت و مسئولیت‌پذیری بیشتر در انتقال سلاح‌های متعارف و کالاها و فناوری‌های دومنظوره و در نتیجه جلوگیری از انباشت بی‌ثبات‌کننده، تأسیس شده است.

این قوانین، وقتی لازم‌الاجرا شوند، به این معنی است که شرکت‌های تایوانی برای چنین صادراتی به تأیید دولت نیاز دارند.

منبع:

تازه ترین ها
توافق
1405/05/31 - 12:48- آمریکا

توافق ۴۰۰ میلیون‌دلاری تیک‌تاک با وزارت دادگستری ایالات متحده

تیک‌تاک با وزارت دادگستری ایالات متحده بر سر حفظ حریم خصوصی کودکان به توافقی بالغ بر ۴۰۰ میلیون دلار رسید.

برنامه
1405/05/31 - 12:21- هوش مصنوعي

برنامه دانشگاهی ژاپن در زمینه هوش مصنوعی، ریاضیات و علوم داده

ژاپن در حال تدارک یک برنامه پشتیبانی پنج‌ساله است که دانشکده‌ها را ملزم به معرفی دوره‌های هوش مصنوعی، ریاضیات و علوم داده می‌کند.

ضرورت
1405/05/31 - 12:09- هوش مصنوعي

ضرورت بودجه مستقل برای توسعه هوش مصنوعی در دفاع سایبری آمریکا

یک مقام ارشد آمریکایی اعلام کرد که دفاع سایبری ارتش به بودجه اختصاصی برای هوش مصنوعی نیاز دارد.