about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

حمله
1405/05/20 - 15:30- جنگ سایبری

حمله سایبری به زیرساخت آب مینه‌سوتا

بررسی قرائن نشان می‌دهد عامل حمله اسرائیل است و سناریوی ایران فاقد وجاهت منطقی است

متخصصان یک شرکت دانش بنیان ایرانی موفق به تولید ربات هفت درجه آزادی شدند که می‌تواند به صورت خودکار محصولات پتروشیمی و صنایع سیمان را در کیسه‌های ۵۰ کیلوگرمی پر کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ فناوران یک شرکت دانش بنیان موفق به تولید ربات هفت درجه آزادی شدند که در خطوط پرکن محصولات پتروشیمی و صنایع سیمان کاربرد داشته و می‌تواند به صورت خودکار، محصولات را در کیسه‌های ۵۰ کیلوگرمی پر کرده و روی تریلر بچیند.

محمدعلی خزایی، رئیس هیأت مدیره این شرکت افزود: این شرکت در دو حوزه فعالیت می‌کند. یکی از محصولات ما ربات هفت درجه آزادی است که موفق به اخذ نشان دانش‌بنیان برای آن شده‌ایم. این ربات نمونه خارجی مشابهی ندارد و برای نخستین بار در سطح ایران و دنیا  توسط  این شرکت ارتقا یافته است. 

وی گفت: ربات مذکور در خطوط پرکن محصولات پتروشیمی و صنایع سیمان کاربرد دارد و می‌تواند به صورت خودکار، محصولات را در کیسه‌های ۵۰ کیلوگرمی پر کند و روی تریلر بچیند. این ربات قادر به پر کردن ۲۰ کیسه در هر بار عملیات است.

خزایی افزود: بیش از  ۱۵۰ قطعه و تجهیز مورد استفاده در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی را برای نخستین بار در سطح کشور طراحی و بومی‌سازی کرده‌ایم. به دلیل تحریم‌ها و شرایط اقتصادی، امکان واردات این قطعات وجود نداشت. خوشبختانه تمام ۱۵۰ قطعه در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی نصب و راه‌اندازی شده و عملکرد موفقی داشته‌اند.

وی  تصریح کرد: قیمت تجهیز ما حدود ۱۵ میلیارد تومان برآورد شده است، در حالی که نمونه خارجی آن ۹۰ میلیارد تومان قیمت دارد. محصول ما خدمات پس از فروش و پشتیبانی دارد که شرکت‌های خارجی ارائه نمی‌دهند.

وی گفت: محصول ما در قسمت تعمیر و نگهداری به گونه‌ای طراحی شده که در صورت بروز اشکال در عملکرد ربات، به راحتی از خط خارج شده و به صورت دستی به فعالیت خود ادامه می‌دهد تا مشکل حل شود. این در حالی است که درباره محصولات شرکت‌های خارجی، تا زمانی که قطعات از خارج از کشور برسد، مدت زیادی زمان می‌برد، محصول ما تا حدودی از ارزبری نیز جلوگیری کرده است.

خزایی در خصوص رقم اشتغالزایی مستقیم و غیرمستقیم ایجاد شده توسط این مجموعه گفت: در مجموعه ما به طور مستقیم برای ۲۰ نفر شغل ایجاد شده است و حدود ۶۰ نفر نیز به صورت غیرمستقیم با ما همکاری می‌کنند.

 

موضوع:

تازه ترین ها
مشارکت
1405/07/16 - 09:57- آسیا

مشارکت فورتی‌نت و آرامکو برای تقویت امنیت سایبری صنعتی در عربستان

تفاهم‌نامه همکاری میان فورتی‌نت و آرامکو با هدف تقویت امنیت سایبری صنعتی و توسعه مستمر محیط‌های فناوری عملیاتی در عربستان امضا شد.

آمازون
1405/07/16 - 09:53- سایرفناوری ها

آمازون بار دیگر دست به تعدیل نیرو زد

شرکت آمازون تعداد اندکی از مشاغل را حذف کرده و این تعدیل نیرو عمدتاً در بخش فروشگاه‌ها صورت‌گرفته است.

تسویه
1405/07/16 - 09:46- تروریسم سایبری

تسویه حساب گوگل با کاربران اسرائیلی بر سر مکان‌یابی

گوگل برای حل‌وفصل دعاوی گروهی در سرزمین‌های اشغالی پیرامون ردیابی موقعیت مکانی، ۲.۶ میلیون دلار پرداخت.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.