about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

گزارش جدیدی نشان می‌دهد صنعت خدمات مالی با ثبت ۷۳۷ نشت داده، از بخش بهداشت و درمان پیشی گرفته و به آسیب‌پذیرترین بخش در برابر حملات سایبری در سال ۲۰۲۴ تبدیل شده است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، بر اساس تحلیل جدید شرکت آلتا تکنولوژیز از داده‌های مرکز منابع سرقت هویت، صنعت خدمات مالی با ۷۳۷ نشت داده در سال ۲۰۲۴، برای اولین بار از سال ۲۰۱۸ رتبه اول را از بخش بهداشت و درمان گرفته است.

این نشت‌ها منجر به ارسال حدود ۴۸ میلیون اخطار به قربانیان شده است.

بخش بهداشت و درمان با ۵۳۶ نشت (۴۷ میلیون قربانی) در رتبه دوم قرار گرفت که با وجود کاهش نسبی نسبت به سال قبل، همچنان آماج جدی حملات است.

پس از این دو، صنایع «خدمات تخصصی» (۳۴۵ نشت)، «تولیدی» (۳۱۷ نشت) و «آموزش» (۱۶۲ نشت) بیشترین آمار نشت داده را داشته‌اند.

نکته قابل توجه، مقیاس گسترده قربانیان در برخی صنایع است؛ به‌طور مثال با وجود نشت‌های کمتر، بخش‌های فناوری (۳۲۶ میلیون قربانی) و معدن/ساختمان (۲۲۶ میلیون قربانی) تعداد باورنکردنی‌ای از افراد را تحت تأثیر قرار داده‌اند.

حملات سایبری به عنوان عامل اصلی این نشت‌ها شناخته شده و پس از آن خطاهای انسانی/سامانه‌ای، حملات فیزیکی و حملات زنجیره تأمین قرار دارند.

این آمار نشان می‌دهد که تمرکز مجرمان سایبری به طور فزاینده‌ای به سمت بخش‌های حیاتی و داده‌محور اقتصاد معطوف شده است.

 

منبع:

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.