about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

یک حمله سایبری به شرکت چندملیتی بریتانیایی جگوار لندرور باعث شد این خودروساز لوکس به کارگران کارخانه‌های خود دستور دهد دست‌کم تا روز سه‌شنبه در خانه بمانند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، این شرکت اوایل هفته اعلام کرد که فعالیت‌های تولیدی و خرده‌فروشی آن به دلیل یک رخداد سایبری که سامانه‌های جهانی فناوری اطلاعات جگوار لندرور را تحت تأثیر قرار داده، «به شدت مختل» شده است.

به گزارش روزنامه لیورپول اکو (Liverpool Echo)، کارکنان روزهای جمعه و دوشنبه از حضور در محل کار معاف شدند.

جگوار لندرور گفته است این تعطیلی نتیجه اقدام پیشگیرانه خود شرکت در خاموش کردن سامانه‌ها به منظور کاهش اثرات حمله بوده است.

در بیانیه اولیه، جگوار لندرور اعلام کرد:

ما با سرعت در حال کار برای راه‌اندازی دوباره سامانه‌های جهانی خود به‌صورت کنترل‌شده هستیم. در حال حاضر هیچ مدرکی مبنی بر سرقت داده‌های مشتریان وجود ندارد، اما فعالیت‌های تولیدی و خرده‌فروشی ما به شدت مختل شده است.

ماهیت دقیق این حمله هنوز مشخص نشده است.

در همین حال، گروهی از مجرمان سایبری انگلیسی‌زبان در پیام‌رسان تلگرام مسئولیت آن را بر عهده گرفته و مدعی شده‌اند داده‌هایی را از سامانه‌های داخلی جگوار لندرور به دست آورده‌اند.

سازمان تنظیم مقررات حفاظت از داده‌های بریتانیا (Information Commissioner’s Office) تأیید کرده که جگوار لندرور وقوع یک رخنه اطلاعاتی را گزارش داده است.

جگوار لندرور تازه‌ترین نام شناخته‌شده بریتانیایی است که قربانی یک حمله سایبری شده است.

پیش‌تر فروشگاه‌های مارکس اند اسپنسر (Marks & Spencer)، کوآپ (Co-op) و فروشگاه لوکس هارودز (Harrods) در لندن نیز هدف حملات مشابهی قرار گرفته بودند که آن‌ها هم از سوی هکرهای انگلیسی‌زبان اعلام مسئولیت شد.

اوایل امسال آژانس ملی جنایات بریتانیا (National Crime Agency) چهار نفر – یک زن و سه مرد – را به ظن دست داشتن در حملات باج‌افزاری علیه بخش خرده‌فروشی بازداشت کرد.

هر چهار نفر سپس با قرار وثیقه آزاد شدند.

جگوار لندرور سال گذشته درآمدی معادل ۲۸.۹۹ میلیارد پوند (۳۸.۷۵ میلیارد دلار) گزارش کرده و بیش از ۳۹ هزار نفر را در سراسر جهان به کار گرفته است.

سود پیش از مالیات این شرکت در سه‌ماهه دوم امسال ۴۹ درصد کاهش یافت که بخشی از آن ناشی از توقف صادرات به ایالات متحده به دلیل تعرفه‌های آمریکا بود.

 

منبع:

تازه ترین ها
موج
1405/07/20 - 17:49- آسیا

موج جدید هشدارهای سایبری ژاپن پس از بحران نشت اطلاعات

ژاپن با افشای اطلاعات میلیون‌ها مشتری، هشدارهای سایبری را تشدید کرد.

پیشنهاد
1405/07/20 - 16:30- هوش مصنوعي

پیشنهاد 7 میلیارد دلاری آمازون برای خرید استارت‌آپ اسرائیلی

آمازون در حال مذاکره برای خرید استارت‌آپ هوش مصنوعی اسرائیلی «Decart» به قیمت ۷ میلیارد دلار است.

لزوم
1405/07/20 - 16:19- آسیا

لزوم تقویت امنیت سایبری در ایستگاه‌های پلیس فیلیپین

پلیس ملی فیلیپین به دنبال بهبود توانایی واکنش به جرایم سایبری در هر ایستگاه پلیس است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.