about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

کارکنان مؤسسه ایمنی هوش مصنوعی ایالات متحده از هیئت اجلاس پاریس کنار گذاشته شدند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، معاون رئیس‌جمهور ایالات متحده، جی دی ونس (JD Vance) هیئت آمریکایی را در نشست بزرگ هوش مصنوعی در پاریس رهبری خواهد کرد، اما کارکنان فنی مؤسسه ایمنی هوش مصنوعی حضور نخواهند داشت.

 حدود ۱۰۰ کشور در این رویداد در روزهای ۱۰ و ۱۱ فوریه درباره پتانسیل هوش مصنوعی بحث خواهند کرد.

 نمایندگانی از دفتر سیاست علم و فناوری کاخ سفید، از جمله لین پارکر، معاون مدیر و سریرام کریشنان، مشاور ارشد سیاست‌گذاری، در این مراسم حضور خواهند داشت.

 دولت ترامپ برنامه‌هایی را برای پیوستن مقامات بخش‌های بازرگانی و امنیت داخلی از جمله اعضای مؤسسه ایمنی هوش مصنوعی لغو کرده است.

 مؤسسه ایمنی هوش مصنوعی که در زمان جو بایدن، رئیس‌جمهور سابق ایجاد شد، بر کاهش ریسک هوش مصنوعی تمرکز دارد و با شرکت‌هایی مانند اُپن اِی آی (OpenAI) و انتروپیک (Anthropic) همکاری کرده است.

 آینده این مؤسسه در دولت جدید، به‌ویژه پس از تصمیم ترامپ برای لغو فرمان اجرایی هوش مصنوعی جو بایدن، نامشخص است.

 غیبت مقامات وزارت بازرگانی آمریکا ممکن است منعکس‌کننده تغییرات در حال انجام پس از تحلیف ترامپ باشد.

 

منبع:

تازه ترین ها
جی
1405/06/28 - 15:05- آمریکا

جی دی ونس خواستار خودتنظیمی در حوزه هوش مصنوعی شد

جی دی ونس، معاون رئیس‌جمهور ایالات متحده، خواستار خودتنظیمی در حوزه هوش مصنوعی شد.

گسترش
1405/06/28 - 14:29- آسیا

گسترش پایش اراضی کرانه باختری توسط ابزارهای هوش مصنوعی رژیم صهیونیستی

ابزارهای هوش مصنوعی رژیم صهیونیستی برای پایش اراضی، به کرانه باختری نیز گسترش یافته‌اند.

حمله
1405/06/28 - 14:22- جرم سایبری

حمله هکرهای چینی «فیمِس‌اسپَرو» به دولت‌های آمریکای لاتین

هکرهای منتسب به چین با استفاده از یک درِ پشتی جدید با نام اسپَروواکی، حملات سایبری گسترده‌ای را علیه نهادهای دولتی در آمریکای لاتین آغاز کرده‌اند.