about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

وزارت اطلاعات، ارتباطات و اقتصاد دیجیتال کنیا اعلام کرد که این کشور متعهد به همکاری با شرکت‌های محلی و بین‌المللی مخابرات برای کاهش تهدیدات سایبری شده است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ کنیا متعهد شد با شرکت‌های مخابراتی خارجی و داخلی برای کاهش تهدیدات سایبری در این کشور همکاری کند.

ویلیام کابوگو گیتاو (William Kabogo Gitau)، دبیر کابینه در وزارت اطلاعات، ارتباطات و اقتصاد دیجیتال کنیا، گفت که هر کسب و کاری که به صورت آنلاین با مصرف کنندگان در تعامل است، باید درمورد حفاظت مشتریان اطمینان حاصل کند.

گیتاو در یک سخنرانی که از طرف او توسط دبیر اصلی ادوارد کیسیانگانی (Edward Kisiang'ani) قرائت شد، عنوان کرد:

«ما نیازمند تلاش هماهنگ سهامداران و ارائه‌دهندگان خدمات هستیم تا کنیایی‌ها را با دانش و اطلاعات مورد نیاز برای شناسایی کلاهبرداری آنلاین و نحوه گزارش دادن کاربران و شماره‌های درگیر در چنین فعالیت‌هایی مسلح کنیم.»

کیسیانگانی در یک مجمع در نایروبی، پایتخت کنیا، به مناسبت روز اینترنت ایمن‌تر که در 11 فوریه سال جاری برگزار شد، سخنرانی کرد، یک مناسبت جهانی که به ترویج تجربه دیجیتالی امن‌تر برای همه، به‌ویژه کودکان اختصاص دارد.

دیوید موگونی (David Mugonyi)، مدیرکل سازمان ارتباطات کنیا، توضیح داد که این کشور توسط اتحادیه بین‌المللی مخابرات به عنوان کشوری درجه یک در شاخص جهانی امنیت سایبری رتبه‌بندی شده که میزان تعهد یک کشور به امنیت سایبری را می‌سنجد.

موگونی گفت که مرکز هماهنگی تیم ملی پاسخگویی به حوادث رایانه‌ای کنیا (National KE-CIRT/CC)، که به کشور توانایی شناسایی و مقابله با فعالیت‌های مضر یا تقلبی را می‌دهد، همکاری و هماهنگی با شرکت‌های مخابراتی محلی و بین‌المللی را برای از بین بردن تهدیدات سایبری تسهیل می‌کند.

به گفته موگونی، در سال مالی گذشته، تیم ملی پاسخگویی به حوادث رایانه‌ای کنیا ملی 3.5 میلیارد تهدید سایبری را شناسایی کرده که فضای سایبری کنیا را هدف قرار داده است، درحالی‌که تنها در 6 ماه گذشته، 1.5 میلیارد چنین تهدیدی شناسایی شده است.
 

منبع:

تازه ترین ها
مونتاژ
1405/07/30 - 17:14- آمریکا

مونتاژ روترهای وای‌فای ۸ توسط تی‌پی - لینک و کی ترونیک در ایالات متحده

تی‌پی‌لینک و کی‌ترونیک قصد دارند روترهای وای‌فای ۸ را در ایالات متحده مونتاژ کنند و تولید آن‌ها احتمالاً از سال ۲۰۲۷ آغاز خواهد شد.

هشدار
1405/07/30 - 15:58- آسیا

هشدار سازمان ملل به هند در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات

کارشناسان سازمان ملل در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات به هند هشدار دادند.

تجارت
1405/07/30 - 15:24- آمریکا

تجارت هوش مصنوعی در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده

سرمایه‌گذاران با افزایش واکنش‌های منفی به مراکز داده، تجارت هوش مصنوعی را در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده می‌بینند.