about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

پس از آن که دونالد ترامپ، دستور وضع تعرفه‌های گسترده علیه مکزیک، کانادا و چین را صادر کرد، سهام شرکت‌ها به‌شدت کاهش یافت.

 به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان، پس از آن که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دستور وضع تعرفه‌های گسترده علیه مکزیک، کانادا و چین را صادر کرد، سهام خودروسازان و شرکت‌های فناوری به‌شدت کاهش یافت و باعث ترس از وقوع جنگ جهانی تجاری شد.

 مکزیک و کانادا، دو شریک تجاری بزرگ ایالات متحده، اعلام کردند که عوارض تلافی‌جویانه علیه آمریکا وضع می‌کنند، اما چین اظهار داشت که تعرفه‌های ترامپ را در سازمان تجارت جهانی به چالش خواهد کشید.

 در میان خودروسازان، سهام جنرال موتورز ۶.۴ درصد، فورد ۳.۸ درصد و تسلا ۲.۹ درصد در معاملات افت کردند. سهام شرکت‌های تجارت الکترونیک مانند شرکت علی‌بابا ۱.۹ درصد و سهام شرکت‌های فناوری نیز مانند انویدیا، مایکروسافت، اپل و آمازون همگی بین ۱.۳ تا ۱.۹ درصد کاهش داشتند.

 مدیران اجرایی این شرکت‌ها بیان کردند که تغییر برنامه‌های ترامپ برای تعرفه‌ها می‌تواند تجارت جهانی را مختل کند و برخی از شرکت‌ها را وادار کند که تولید خود را به ایالات متحده منتقل کنند.

 ترامپ اذعان کرد: 

 هزینه‌های تعرفه، گاهی به مصرف‌کنندگان منتقل می‌شود و برنامه‌های ما ممکن است باعث اختلال کوتاه‌مدت شود. پیشنهاد بسیار اساسی برای تعرفه‌ها علیه اتحادیه اروپا نیز برنامه‌ریزی‌شده است.

منبع:

تازه ترین ها
بازیابی
1403/12/06 - 23:25- جرم سایبری

بازیابی روزنامه بوفالو نیوز از حمله سایبری

در تاریخ ۳ فوریه، یک حمله سایبری بسیاری از سیستم‌هایی که برای تولید روزنامه بوفالو استفاده می‌شود را مختل کرد.

ارتباط
1403/12/06 - 23:22- جرم سایبری

ارتباط هک بایبیت با تأمین مالی تسلیحات کره شمالی

هک ۱.۵ میلیارد دلاری اخیر صرافی ارز دیجیتال بایبیت بار دیگر توجه‌ها را به فعالیت‌های مجرمانه سایبری کره شمالی جلب کرده است.

احتمال
1403/12/06 - 23:20- جرم سایبری

احتمال افشای اطلاعات خصوصی سلبریتی‌های بریتانیایی

برخی از بزرگ‌ترین ستارگان بریتانیا، از جمله اما تامپسون، هشدار دریافت کرده‌اند که اطلاعات خصوصی آن‌ها ممکن است به‌صورت آنلاین منتشر شود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.