about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

شرکت سامسونگ نسبت به فروش ضعیف تراشه‌های هوش مصنوعی خود هشدار داد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، باتوجه‌به محدودیت‌های صادراتی ایالات متحده بر روی تراشه‌های حافظه با پهنای باند بالا (HBM) به چین، شرکت سامسونگ نسبت به فروش ضعیف تراشه‌های هوش مصنوعی خود هشدار داد.

 انتظار می‌رود این محدودیت‌ها به همراه تلاش این شرکت برای تأمین نیازهای تراشه حافظه با پهنای باند بالا (HBM) انویدیا، بر تقاضا تأثیر بگذارد. وابستگی سامسونگ به مشتریان چینی برای حدود ۲۰ درصد از فروش حافظه با پهنای باند بالا (HBM)، آن را بسیار آسیب‌پذیر می‌کند. بااین‌وجود، این شرکت قصد دارد محصولات ارتقایافته HBM3E را در ماه مارس عرضه کند تا به تقاضای متغیر بازار پاسخ دهد.

 این شرکت همچنین کاهش ۲۹ درصدی سود عملیاتی در سه‌ماهه چهارم را گزارش داد که در مجموع به ۶.۵ تریلیون وون (۴.۴۸ میلیارد دلار) رسید. سامسونگ انتظار دارد رشد درآمد محدودی را در سه‌ماهه اول به دلیل تقاضای ضعیف در بازار تراشه‌های حافظه، به‌ویژه برای گوشی‌های هوشمند و رایانه‌های شخصی، افزایش دهد.

 بخش تلفن همراه سامسونگ نیز با چالش‌هایی مواجه بود که سود عملیاتی آن در سه‌ماهه چهارم ۲۲ درصد کاهش یافت. تصمیم این شرکت برای استفاده از پردازنده‌های برنامه کوالکام به‌جای تراشه‌های اگزینوس خود برای سری گلکسی‌اس ۲۵، موقعیت آن را در بازار تراشه‌های تلفن همراه تضعیف کرده است. علی‌رغم این موانع، سامسونگ پیش‌بینی می‌کند که بازار حافظه بسته به توانایی‌اش در تأمین تراشه‌های پیشرفته HBM3E انویدیا تا سه‌ماهه دوم بهبود یابد.

 درحالی‌که شرکت‌های SK Hynix و TSMC از رونق هوش مصنوعی سود برده‌اند، اما عملکرد سامسونگ در بازار تراشه‌های هوش مصنوعی به‌شدت افت کرده است.

منبع:

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.