about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

کارشناسان سایبرنیوز اعلام کردند که روسیه دسترسی به اینترنت عمومی را به احتمال زیاد در پاسخ به جنگ سایبری کاهش داده است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ در مقاله اخیر سایبرنیوز (CyberNews)، سونو شانکار (Sonu Shankar) ادعا کرد که روسیه در حوزه دیجیتال به انزوای رو به رشد رسیده و این موضوع روی امنیت سایبری در سراسر جهان تأثیر دارد. از آنجایی که این کشور قرار گرفتن دستگاه‌های خود را در اینترنت عمومی محدود می‌کند، برخی معتقدند که این امر باعث می‌شود آنها در برابر تهدیدات سایبری انعطاف‌پذیرتر شوند. درحالی‌که عوامل ژئوپلیتیکی و اقتصادی بر این تغییرات مؤثر هستند، آنها به عنوان یادآوری حیاتی برای سایر کشورها، به ویژه ایالات متحده، در مورد اهمیت کاهش سطوح حمله غیر ضروری هستند.

ارنستاس ناپریس (Ernestas Naprys)، روزنامه‌نگار ارشد سایبرنیوز، ادعا کرد:

«امنیت سایبری و جنگ سایبری ملاحظات دیگری هستند. به دلیل تحریم‌های غرب، جایگزینی یا به‌روزرسانی تجهیزات شبکه قدیمی و سایر دستگاه‌های عمومی برای روسیه دشوار است. سخت‌افزار اصلاح نشده یک خطر بزرگ امنیت سایبری است که با حذف دسترسی می‌توان آن را کاهش داد.»

کارشناسان اظهار داشتند که در حوزه امنیت سایبری، دید همه چیز است؛ هرچه دشمنان مسیرهای خارجی کمتری بتوانند از آن بهره‌برداری کنند، خطر نفوذ کمتر می‌شود. روسیه با قطع ارتباط بین سیستم‌های فیزیکی-سایبری خود (CPS) و اینترنت گسترده‌تر، یک استراتژی دفاعی مشابه تقسیم‌بندی خرد اتخاذ می‌کند و قرار گرفتن در معرض تهدیدهای خارجی را به حداقل می‌رساند. درحالی‌که این سطح از انزوا برای اکثر سازمان‌ها عملی نیست، اما بر اهمیت کنترل‌های دسترسی دقیق، تقسیم‌بندی شبکه و مدیریت ریسک فعال تأکید می‌کند.

برای ایالات متحده، جایی که دستگاه‌های اینترنت اشیا، فناوری عملیاتی و اینترنت اشیای صنعتی (IIoT) به شدت به هم متصل هستند، اتصال مدیریت‌نشده و نظارت‌نشده خطر سازش را افزایش می‌دهد. سیستم‌های فیزیکی-سایبری در صنایع حیاتی، از شبکه‌های انرژی تا مراقبت‌های بهداشتی، باید با کنترل‌های فعالی که فراتر از تشخیص و پاسخ است، سخت‌تر، نظارت و ایمن شوند. بدون دید واضح دارایی‌ها و مدیریت خودکار امنیتی، سازمان‌ها خود را در معرض خطرات مشابه مرتبط با سیستم‌های اصلاح نشده و قدیمی قرار می‌دهند.

ناپریس اظهار داشت:

«ما به سازمان‌ها کمک می‌کنیم دستگاه‌های اینترنت اشیای گسترده (xIoT) را پیدا، تعمیر و نظارت کنند تا شکاف‌های امنیتی را قبل از تبدیل شدن به نقاط ورودی برای دشمنان، ببندند. پلتفرم مدیریت امنیت یکپارچه اینترنت اشیای گسترده ما کشف، ارزیابی ریسک و اصلاح خودکار محیط‌های اینترنت اشیا، فناوری عملیاتی و اینترنت اشیای صنعتی را فراهم، اعتبارنامه‌های پیش‌فرض را حذف، آسیب‌پذیری‌ها را اصلاح و بهترین شیوه‌های امنیتی را اعمال می‌کند.»

به گفته محققان، با تکامل تهدیدات سایبری جهانی، کاهش قرار گرفتن در معرض غیر ضروری دیگر اختیاری نیست، بلکه ضروری است. 

منبع:

تازه ترین ها
پلن
1403/11/28 - 10:21- هوش مصنوعي

پلن «موزیک پرو» اسپاتیفای ویژگی جالبی برپایه هوش مصنوعی خواهد داشت

اشتراک جدید اسپاتیفای با قابلیت‌های همچون ریمیکس آهنگ‌ها از خواننده‌های مختلف و امکان فروش بلیط در اختیار کاربران قرار می‌گیرد.

هوش
1403/11/28 - 10:17- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی متا اکنون می‌تواند ذهن شما را بخواند

تیم تحقیقاتی هوش مصنوعی متا به رمزگشایی از افکار و ذهن انسان نزدیک‌تر شده است.

هوش
1403/11/28 - 10:14- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی قدرت تکلم را به بیماران بازمی‌گرداند

فناوری هوش مصنوعی با شبیه‌سازی صوتی به یاری رودریگز و دیگر بیماران مبتلا به ALS آمده است.